Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Hoki-koki (2011)

Goon
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Seann William Scott
Seann William Scott
Liev Schreiber
Seann William Scott
Seann William Scott
Liev Schreiber

Videók (1)

 
Di Canio   2019. 05. 15.

legújabb vélemény

0

Szórakoztató film, a szokásos sportfilmes sztorival, semmi meglepetésre nem kell számítani a történetben, de én jól szórakoztam rajta.

 
airbus   2017. 09. 21.

1

Abszolút agyament ez a film. Sean William Scottnak nagyon örültem, teljesen testhezálló volt neki ez a szerep. Csakis ajánlani tudom, mert nagyon kikapcsol és egy kissé fel is tölti az embert a rengeteg egyszerű és érthető humorával.

 
dulkap   2015. 02. 18.

0

Tegnap késő este néztem meg és ma meglepett, hogy mennyi jó értékelést kapott. Nálam 1/5-ös értékelés határát súrolja a film. lehet, hogy a szinkron zavart be, de borzalmas főkarakterek, teljesen hiteltelen történet (hiába próbálják eladni, hogy igaz... több»

 
despy   2016. 04. 11.

0

Nem igazán számítottam sokkra ettől a filmtől, de sajnos azt is alul múlta. Nem mondom, hogy egy nézhetetlen, de annak, aki igényesebb szórakozásra vágyik, ez nem fog bejönni.

A film összbevétele 6 483 963 dollár volt (imdb.com).

 

Sean William Scott,David Paetka és Johnathan Cherry is feltűnik a Végső állomás sorozat valamelyik filmjében.

(dulkap)
 

Sean William Scott és Eugene Levy korábban többször is szerepeltek együtt néhány Amerikai pite filmben.

(dulkap)
 

Seann William Scott több kilót is felszedett a szerep kedvéért, intenzív korcsolya leckéket vett és még a verekedést is hosszan gyakorolta a jégen.

(dulkap)
 

Liev Schreiber egy interjúban elmondta, hogy karakteréhez az egykori kőkemény hokijátékos Bob Probert vette alapul. Tiszteletadásként ugyanúgy leragasztotta a csuklóit a filmben, ahogy Probert a valóságban.

(dulkap)
 

Jay Baruchel azután akarta filmre vinni a könyvet, hogy észrevette mennyire nem készültek az utóbbi években jégkorongos vígjátékok.

(dulkap)