Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
69%

Hoki-koki (2011)

Goon
Filmadatlap
 
19
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Di Canio   2019. 05. 15.

legújabb vélemény

0

Szórakoztató film, a szokásos sportfilmes sztorival, semmi meglepetésre nem kell számítani a történetben, de én jól szórakoztam rajta.

 
airbus   2017. 09. 21.

1

Abszolút agyament ez a film. Sean William Scottnak nagyon örültem, teljesen testhezálló volt neki ez a szerep. Csakis ajánlani tudom, mert nagyon kikapcsol és egy kissé fel is tölti az embert a rengeteg egyszerű és érthető humorával.


 
dulkap   2015. 02. 18.

0

Tegnap késő este néztem meg és ma meglepett, hogy mennyi jó értékelést kapott. Nálam 1/5-ös értékelés határát súrolja a film. lehet, hogy a szinkron zavart be, de borzalmas főkarakterek, teljesen hiteltelen történet (hiába próbálják eladni, hogy igaz... több»

 
despy   2016. 04. 11.

0

Nem igazán számítottam sokkra ettől a filmtől, de sajnos azt is alul múlta. Nem mondom, hogy egy nézhetetlen, de annak, aki igényesebb szórakozásra vágyik, ez nem fog bejönni.

Galéria (12)

Seann William Scott
Seann William Scott
Liev Schreiber
Seann William Scott
Seann William Scott
Liev Schreiber

Videók (1)

A film összbevétele 6 483 963 dollár volt (imdb.com).

 

Sean William Scott,David Paetka és Johnathan Cherry is feltűnik a Végső állomás sorozat valamelyik filmjében.

(dulkap)
 

Sean William Scott és Eugene Levy korábban többször is szerepeltek együtt néhány Amerikai pite filmben.

(dulkap)
 

Seann William Scott több kilót is felszedett a szerep kedvéért, intenzív korcsolya leckéket vett és még a verekedést is hosszan gyakorolta a jégen.

(dulkap)
 

Liev Schreiber egy interjúban elmondta, hogy karakteréhez az egykori kőkemény hokijátékos Bob Probert vette alapul. Tiszteletadásként ugyanúgy leragasztotta a csuklóit a filmben, ahogy Probert a valóságban.

(dulkap)
 

Jay Baruchel azután akarta filmre vinni a könyvet, hogy észrevette mennyire nem készültek az utóbbi években jégkorongos vígjátékok.

(dulkap)