Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
dulkap   2015. 02. 18.

Tegnap késő este néztem meg és ma meglepett, hogy mennyi jó értékelést kapott. Nálam 1/5-ös értékelés határát súrolja a film. lehet, hogy a szinkron zavart be, de borzalmas főkarakterek, teljesen hiteltelen történet (hiába próbálják eladni, hogy igaz történet) és kritikán aluli vágások. A szinkron is passzol mindehhez, mert vélhetően rengeteg félrefordítás is volt benne. Először szidtam a megint a magyar filmcím adást, de a filmhez így utólag azt gondolom, hogy illik: pont ennyire értelmes az is. Néha ugyan elmosolyodtam, ezért kap egy kegyelem kettest.

 
airbus   2017. 09. 21.

Abszolút agyament ez a film. Sean William Scottnak nagyon örültem, teljesen testhezálló volt neki ez a szerep. Csakis ajánlani tudom, mert nagyon kikapcsol és egy kissé fel is tölti az embert a rengeteg egyszerű és érthető humorával.


 
despy   2016. 04. 11.

Nem igazán számítottam sokkra ettől a filmtől, de sajnos azt is alul múlta. Nem mondom, hogy egy nézhetetlen, de annak, aki igényesebb szórakozásra vágyik, ez nem fog bejönni.

Seann William Scott
Seann William Scott
Liev Schreiber
Seann William Scott
Seann William Scott
Liev Schreiber
 

Sean William Scott,David Paetka és Johnathan Cherry is feltűnik a Végső állomás sorozat valamelyik filmjében.

(dulkap )
 

Sean William Scott és Eugene Levy korábban többször is szerepeltek együtt néhány Amerikai pite filmben.

(dulkap )
 

Seann William Scott több kilót is felszedett a szerep kedvéért, intenzív korcsolya leckéket vett és még a verekedést is hosszan gyakorolta a jégen.

(dulkap )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.