Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73

A kiütés (2013)

Grudge Match
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
A kiütés
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Yosihiro   2019. 03. 02.

legújabb vélemény

Kiütés

Remek ez valóban "Kiütés" volt a Roky filmnek vagy mondhatnám a profi boksznak is, de mindezektől eltekintve egy remek produkciót kaptunk amiben ott van minden. Két legenda remek humor és némi érzelem is benne volt a filmben ami éppen kell. Ezt remekül összehozák csak gratulálni tudok. A történet adott volt és hogy eltelt 30 év ez már csak hab a tetjén. Jönnek a bonyodalmak és végére a bunyó is megérkezik. Itt érzetem azt, hogy régi 90-es évekbeli hangulat kap el. Nagyon jó érzés volt újra átélni ezt az élményt főleg akkor ha két ilyen kiválló színész van a vásznon. Kellemes meglepetés volt Kim B. megjelenése a filmen de többször lehetett látni rajta a kisminkelést ezt valahogy jobban elekrültem volna. ettöl függetlenül remekül nézett ki. Kevin Hart is odateszi magát. Ez a szerep épp az ő világa mintha rá öltötték volna. A poénok ülnek és az ember nem bírja ki mosoly nélkül. Összeségében a kép és hangi effektek nagyon jók, a szereplők korukhoz képest hozzák a formát és a történet is megüti az Öt csillagot mivel ezt a filmet akár többször is meg lehet nézni. csak ajánlani tudom remek szórakozás Üdv Yosi

 
cunci   2015. 06. 16.

Remek. Remekül megoldották, hogy szinte nem is a boksz volt a lényeg, de közben mégis. Összehozták, hogy szórakoztató legyen, izgalmas, és még a könny is kicsorduljon ( pl. a végén mikor felsegítik egymást). Talán a komolyságába lehetne belekötni a filmnek, és a profi box kedvelői húzogathatták is kicsit a szájuk szélét, de a dumák, a kellemes poénok, és a két nagy harcos-legendának köszönhetően összességében szerethető filmet kaptunk.


 
Anrael   2015. 02. 14.

Kellemes meglepetés. Nem vették komolyan magukat és egy jó vígjátékot hoztak össze az öregek.

Robert De Niro
Robert De Niro
Robert De Niro
Sylvester Stallone
Robert De Niro
Sylvester Stallone

A film összbevétele 44 907 260 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet New Orleans-ban és Pittsburgh-ben forgatták.

(dulkap)
 

Kevin Hartnak és Sylvester Stallone-nak is egyaránt július 6-án van a születésnapjuk.

(dulkap)
 

Kim Basinger karakterének fiatalkori alakját a lánya, Ireland Baldwin játssza.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.