Megvan a 21 Jump Street női spin-offjának rendezőjeA kép forrása: ComingSoon.net

Rodney Rothman nem csak direktorként, de forgatókönyvíróként is kiveszi a részét a munkálatokból.

A Sony Pictures Rodney Rothmant (22 Jump Street - A túlkoros osztag) szerződtette le a Jonah Hill és Channing Tatum nevével fémjelzett 21 Jump Street - A kopasz osztag női főszereplőkkel készülő spin-offjához, tudta meg a Deadline.

A filmtervet már jó ideje dédelgeti a stúdió, de továbbra sem mondtak le a Men in Black - Sötét zsaruk és a 21 JS  franchise-ok crossoverjéről, mely jelenleg a Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül munkacím alatt formálódik.

Rothman a 22 Jump Streettel már bizonyított a Sonynak, és 50 milliós költségvetésből olyan vígjátékot tett le az asztalra, mely világszerte több mint 330 millió dollárt hozott a konyhára. A kiütés és a Felhangolva sikerei után pedig az sem véletlen, hogy rá bízták a produkció forgatókönyvének megírását.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a szóban forgó spin-offhoz új szereplőket keres-e a Sony, vagy a 21 Jump Streetben már feltűnt női párosnak, Dakota Johnsonnak és Rye Rye-nak szavaz bizalmat, bár a híresztelések szerint ez utóbbi lényegesen valószínűbbnek tűnik.