2022.07.23 12:13 Interfectorem Sabnock Olvasottság: <100x
3

Stallone tojásai....

Peter Segal, aki azért szinte csak vígjáték rendezésben serénykedett, most sem hazudtolta meg magát.

Összeszedett négy világsztárt nem a legfiatalabb generációból toltak hozzá egy közepes sztorit, és hajrá!

Stallone tojásai....

Adva van két helyi, pittsburghi bokszoló, Billy "The Kid" McDonnen (Robert De Niro) és Henry "Penge" Sharp (Sylvester Stallone ), akik a magánéletükben is gyűlölik egymást, és 1983-ban a harmadik meccsük előtt Penge visszamondta a mérkőzést.

Csak hárman tudják, hogy mi az igazi ok.

Penge ex-edzője bajban van, Conlont (Alan Arkin) kidobják az öregek otthonából, és Penge is a szegénységben éli mindennapjait, mint gyári munkás dolgozik már nagyon régen.

Viszont Kid jól él, autókereskedése van, haknizik, ő egy makro-sztár a saját környékén.

Itt jön a képbe a két fickó menedzserének fia, Dante Slate Jr. (Kevin Hart), aki a két öreg csontot rá akarja beszélni egy visszavágóra. De Penge erről hallani sem akar mindaddig, míg fel nem bukkan a színen az exe, Sally (Kim Basinger), aki annak idején hiába volt szerelmes Pengébe, lefeküdt bosszúból Kiddel, mert azt hitte, hogy Penge is félrelépett.

De mint kiderül, Sally gyermeke is Kidtől van, aki B.J. (Jon Bernthal) néven egy egyetemen erőnléti edző, és kisebb- nagyobb viták után elkezdi edzeni az apját!

Conlon nekikezd az edzésnek Pengével, és annyi negatív reklámba, balhéba keverednek, hogy a meccset át kell szervezni egy 20000 fős arénába.

A sztori érdekes, bár nem túl pörgős, és néha azt érzem, hogy annyira fásultak az öregek, hogy a történetvezetés néha durván leül.

Főleg Basinger, aki nagyon bosszantóan gyenge (bár alapvetően sem akkora ász) és Kevin Hart, aki végig ripacskodja az egész filmet.

Joe Bernthal is eléggé fapofával tolja, de a legzseniálisabbak, De Niro és Arkin.

Egy egyszeri megtekintésre tökéletes, jó a nosztalgia-faktor, de ennyi, semmi extra!

Nem fogom berakni a TOP 100-as listámba!

Rohadt meleg van, ezerrel megy a klíma, vedelem a jeges vizet, és a kedvenc fotelemben is van egy törölköző, nehogy kisüljön a zsírom!

76 A kiütés  (2013)

dráma | sportfilm | vígjáték

Henry Sharp, a Borotva és Billy McDonnen, a Kölyök ezelőtt 30 évvel csaptak össze utoljára, a ringben. Most a két korosodó sztár visszatér a nyugdíjazásból és újra összeáll... több»

3