Mától elérhető a SkyShowtime műsorkínálatában a Woody Harrelson főszereplésével készült Bajnokok.

Danny Byers rendezése a már Javier Fesser azonos című, 2018-ban megjelent Bajnokok feldolgozása. A történet szerint Marcus korábban a profi ligában edzősködött, most azonban egy lehetetlen feladat előtt találja magát, miután áthelyezik őt egy hátrányos helyzetű sportolókból álló csapathoz. Marcus eleinte nem találja a helyét ebben az összeállításban, rövidesen azonban fel kell ismernie, hogy velük sokkal messzebbre juthat, mint azt korábban gondolta.

Byers rendezése ugyanakkor kevésbé nyerte el a kritikusok tetszését, mint Fesser alkotása. A Rotten Tomatoes portálon a produkciót 59 százalékra értékelte a szakma, a nézők azonban 95 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség is 75 százalékra értékelte a Mafabon.

Harrelson mellett a film további főszerepeiben Ernie Hudson, Cheech Marin, Kaitlin Olson, Matt Cook, Lauren Cochrane, Madison Tevlin és Kevin Iannucci láthatók.

A Bajnokok tehát mától elérhető a platformon a film mafabos adatlapján található SkyShowtime ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a film, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

73 Bajnokok  (2023)

dráma | sportfilm | vígjáték

SkyShowtime (2024.03.15.)

A film középpontjában egy kosárlabdacsapat áll, amely egy tökéletlen, de elkötelezett edző, Marcus vezetésével edz és versenyez a Speciális Olimpián. több»