Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
63%

A hazai csapat (2022)

Home Team
Filmadatlap
 
34
Szereplők
14
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Galéria (5)

Kevin James
Kevin James
Taylor Lautner
Kevin James
Rob Schneider
Jackie Sandler
Tait Blum
Kevin James
Taylor Lautner
Jacob Perez

Videók (1)

 
Lvntesz   2022. 02. 28.

legújabb vélemény

0

Kedvelem a Happy Madison-filmeket, ezért döntöttem úgy, hogy megnézem ezt is. Egyértelműen a fiatalabb korosztály számára készült, és a sztori is eléggé sablonos, így semmi újat nem ad, viszont a humora ahhoz képest egész magával ragadó. Látható be... több»

 
Ms. Akárki   2022. 01. 30.

2

Remek kis vígjáték volt. Tipikus "gyerekcsapatot elkezdi edzeni egy nagymenő edző a saját gyereke miatt" történet, de egész sokat tesz le az asztalra. Kicsit több poén jobb lett volna, de nem abból a hányós fajtából. XD Kellemes vasárnapi családi kikapcsolódásnak tökéletes.

 
Lubi   2022. 02. 03.

2
Semmit a győzelemért

Kevin James a szegény ember testes Adam Sandlereként vállal edzői munkát fia focicsapatában. A Netflix legújabb könnyed családi sportvígjátéka még a műfaj közepesebb darabjai mellett sem rúg labdába. A hazai csapat elcsépelt sablontörténetéből ugyan ... teljes kritika»

 
Harper   2022. 02. 09.

1

Bár az Adam Sandlerhez kötődő Happy Madison Productions nem éppen a magas színvonalú filmjeiről híres, ezt a sportvígjátékot nagy várakozásokkal néztem, mert lévén, hogy állítólag valós alapokon nyugszik. Aztán megtudtam: nem éppen így van, mert Sand... több»

 
KCintia   2022. 02. 02.

1
Nem volt ez rossz

A film végig hangulatos volt szerintem, annak ellenére is, hogy készült már jó pár ilyen típusú. Négy csillagot szerettem volna adni, viszont volt benne egy olyan undorító és számomra eltúlzott jelenet, ami miatt vissza is estünk háromra. (Aki már megnézte, remélem, tudni fogja, hogy miről is beszélek itt.) Mindenesetre szórakoztató volt, és jó volt régi, ismerős arcokat látni benne, de ez a film is egyszer bőven elég nekem.

 
MoviesChris   2022. 02. 24.

0

Én nagy Netflix-rajongó vagyok. Véleményem szerint azért sokkal inkább hazai pálya nekik a sorozatok világa. Ezt most tök véletlenül írtam. Na de tényleg. A sorozatokban szerintem első helyezett. Viszont filmekben enyhén szólva is hagy kívánnivalót m... több»

 
herkedavid   2022. 02. 07.

1
Meglepett

Mostanában nem igazán vannak jó vígjátékok, amiket az ember szívesen megnézne többször. Valamiért a filmipar a szokásos 'klisés, iszunk, káromkodunk, erőltetjük a poénokat' filmeket hozza le hónapról hónapra, míg várjuk azt, ami kissé más, és képes megnevettetni. Na, ez ilyen, legalábbis számomra. Kevin Jamest szeretem, jó színész, és a filmjei is nagyobb részben tetszenek. A történet nem egy nagy szám, mondanivalója is van, a poénok kifejezetten tetszettek, igaz, volt egy rész, ami rohadt nagy túlzás volt, és egyben undorító, de így is simán tudnám ajánlani bárkinek, ha nem egy klisés, erőltetett vígjátékot akarna nézni.