Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
14
Vélemények
5
Képek
1
Videók

Vélemények: A hazai csapat (2022)

 
Lvntesz   2022. 02. 28.

legújabb vélemény

0

Kedvelem a Happy Madison-filmeket, ezért döntöttem úgy, hogy megnézem ezt is. Egyértelműen a fiatalabb korosztály számára készült, és a sztori is eléggé sablonos, így semmi újat nem ad, viszont a humora ahhoz képest egész magával ragadó. Látható be... több»

 
Ms. Akárki   2022. 01. 30.

2

Remek kis vígjáték volt. Tipikus "gyerekcsapatot elkezdi edzeni egy nagymenő edző a saját gyereke miatt" történet, de egész sokat tesz le az asztalra. Kicsit több poén jobb lett volna, de nem abból a hányós fajtából. XD Kellemes vasárnapi családi kikapcsolódásnak tökéletes.


 
Lubi   2022. 02. 03.

2
Semmit a győzelemért

Kevin James a szegény ember testes Adam Sandlereként vállal edzői munkát fia focicsapatában. A Netflix legújabb könnyed családi sportvígjátéka még a műfaj közepesebb darabjai mellett sem rúg labdába. A hazai csapat elcsépelt sablontörténetéből ugyan ... teljes kritika»

 
Harper   2022. 02. 09.

1

Bár az Adam Sandlerhez kötődő Happy Madison Productions nem éppen a magas színvonalú filmjeiről híres, ezt a sportvígjátékot nagy várakozásokkal néztem, mert lévén, hogy állítólag valós alapokon nyugszik. Aztán megtudtam: nem éppen így van, mert Sand... több»

 
KCintia   2022. 02. 02.

1
Nem volt ez rossz

A film végig hangulatos volt szerintem, annak ellenére is, hogy készült már jó pár ilyen típusú. Négy csillagot szerettem volna adni, viszont volt benne egy olyan undorító és számomra eltúlzott jelenet, ami miatt vissza is estünk háromra. (Aki már megnézte, remélem, tudni fogja, hogy miről is beszélek itt.) Mindenesetre szórakoztató volt, és jó volt régi, ismerős arcokat látni benne, de ez a film is egyszer bőven elég nekem.

 
MoviesChris   2022. 02. 24.

0

Én nagy Netflix-rajongó vagyok. Véleményem szerint azért sokkal inkább hazai pálya nekik a sorozatok világa. Ezt most tök véletlenül írtam. Na de tényleg. A sorozatokban szerintem első helyezett. Viszont filmekben enyhén szólva is hagy kívánnivalót m... több»

 
herkedavid   2022. 02. 07.

1
Meglepett

Mostanában nem igazán vannak jó vígjátékok, amiket az ember szívesen megnézne többször. Valamiért a filmipar a szokásos 'klisés, iszunk, káromkodunk, erőltetjük a poénokat' filmeket hozza le hónapról hónapra, míg várjuk azt, ami kissé más, és képes megnevettetni. Na, ez ilyen, legalábbis számomra. Kevin Jamest szeretem, jó színész, és a filmjei is nagyobb részben tetszenek. A történet nem egy nagy szám, mondanivalója is van, a poénok kifejezetten tetszettek, igaz, volt egy rész, ami rohadt nagy túlzás volt, és egyben undorító, de így is simán tudnám ajánlani bárkinek, ha nem egy klisés, erőltetett vígjátékot akarna nézni.

 
Lóri Ádámcsik   2022. 02. 19.

0

Közepes, klisés, unalmas.

 
Fikatours_blogger   2022. 02. 01.

0
Mintha már láttam volna

Bevált témáról akárhány bőrt lehúzhatsz? A válasz igen, hiszen mindig lesz, akinek újszerű a sztori. Ráadásul, ha van benne sok poén, kit érdekel, hogy sablonos a történet? Engem.

 
roben2112   2022. 02. 06.

0
Egész jó volt

Aki egy könnyed kis családi vígjátékra számít, és nem vár többet, az nem fog csalódni. Kis ebéd utáni mozinak tökéletes. Bár volt 1 jelenet, ami szerintem kicsit túl lett tolva, összességében engem elszórakoztatott. Tipikus sportvígjáték a Kevin Jamestől megszokott módon.

 
Zoltán383985   2022. 02. 13.

0

Aranyos film volt. Olyan "gyerekvisszaszerzős" film a foci köré építve. A film megnézése előtt nem figyeltem a szereplőket, csak Kevin James miatt néztem meg, de amikor megláttam a filmben Rob Schneidert (nagyon nem szeretem), mégiscsak végignéztem. Kellemes, aranyos film lett.

 
Török389133   2022. 02. 27.

0

Azt hittem, egy jó kis vígjáték lesz, de csak elvétve volt benne egy-két poén, a történet meg nagyon klisés és unalmas volt.

 
fester   2022. 01. 10.

0

Nagyon élveztem ezt a filmet. Vicces és szívmelengető. Bár volt egy jelenet a harmadik felvonásban, ami túlzásba vittek. Az egész család számára szórakoztató.

 
MattesBarca   2022. 01. 29.

0

Az emberek valamiért elfogultak bizonyos komikus színészekkel szemben, nem tudom, miért.mMínusz pontokat adnak, mielőtt megnéznék a filmjeiket. Kevin James, Rob Schneider is ezek közé a nevek közé tartozik. Kevin James, aki ráadásul hatalmas sportraj... több»