Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
NA

The Meyerowitz Stories (New and Selected) (2017)

The Meyerowitz Stories (New and Selected)
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
2
Videók
 
Gábor Rózsa   2018. 07. 22.

Nagyon hosszúnak érződik, tele párbeszéddel, melyek mélyíitik mélyitik a filmet de hibába ha sehova nem tart végül... végtelen unalmas.

 
laci044   2017. 11. 02.

Egy nagyon egyedi hangulatú, az első percétől az utolsóig szórakoztató alkotás. Én Adam Sandler munkásságát nem kedvelem és Ben Stillerért sem ugrálok különösebben, de az amit itt nyújtottak elképesztő. Valóságtól nem elrugaszkodva, bár a helyzeteket eltúlozva egy nem túl hétköznapi család életének néhány jelenetét látjuk. Én lennék a legboldogabb, ha szélesebb körökbe is eljutna a film. Ha engem kérdeztek megér egy megnézést és jó szórakozást hozzá!


 
Dan   2017. 09. 09.

Számomra igencsak felejthetetlen filmélmény volt, nagyon megérintett. Tetszett, hogy együtt tudtam sírni és nevetni a figurákkal. Annyi bizonyos, hogy tartalmilag nagyon mély mondanivalóval rendelkezik a film.

 
hedva   2017. 06. 05.

Alighanem Sandler legjobb alakítása, bár ehhez biztosan nagyban Hoffman is, kiváló az ő kettősük. Máskülönben a film zseniálisan megtalálja az egyensúlyt a vígjáték és a tragédia között. Igazi dráma a köbön.

Ben Stiller
Dustin Hoffman
Dustin Hoffman
Emma Thompson
Adam Sandler
Ben Stiller
Elizabeth Marvel
Grace Van Patten
Grace Van Patten
Adam Sandler
Ben Stiller
Grace Van Patten
Ben Stiller
Adam Sandler
Elizabeth Marvel
Dustin Hoffman
Ben Stiller
Adam Sandler
Adam Sandler
Ben Stiller
Ben Stiller
Dustin Hoffman
 
Mindenkinek érdemes megnéznie, mivel mindennapi érzelmekről, problémákról mesél a direktor szerethető antihősökön keresztül; a színészi alakítások frenetikusak, Stiller és Sandler egy teljesen új oldalát is megismerhetjük; emellett pedig fontos üzenetet is hordoz a széthulló, majd egymásra találó fájdalmakkal teli család története.

10/10 több»
 

Adam Sandler és Ben Stiller több mint húsz év után állt együtt újra a kamerák elé. Korábbi közös filmjük a Happy, a flúgos golfos (1996) volt.

(hp)
 

A házban játszódó jeleneteket valójában három különböző épületben forgatták le.

(hp)
 

Ez Adam Sandler második olyan filmje, mely a Cannes-i Filmfesztiválon debütált. Az első a Kótyagos szerelem volt.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.