Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Happy, a flúgos golfos (1996)

Happy Gilmore
Filmadatlap
 
29
Szereplők
7
Vélemények
26
Képek
2
Videók

Galéria (26)

Videók (2)

 
beus1987   2016. 08. 23.

legújabb vélemény

0

Adam Sandler imád defekteseket játszani, ez most annyira nem jött be.

 
Tomi   2015. 06. 11.

0

Egy az Adam Sandler filmek közül. Ennyivel elég is lenne jellemezni a filmet. Aki szereti a "munkásságát" annak ez is tetszeni fog. Igazából a bugyuta történet mellett akad benne néhány jó poén is de a legtöbb béna és unalmas, még talán Adam Sandler filmhez képest is

 
Kicc   2016. 02. 25.

0

Talán másfél-két éve volt szerencsém a filmhez, de ha azt vesszük alapul, hogy mennyire emlékszem a történetből (=alig valamire), akkor meg kell állapítanunk, hogy nem lehetett éppen nagy durranás. Rémlik a pasi a fa kezével, meg hogy a nyereményből ... több»

 
trueblood   2015. 03. 31.

0

Ez a film mekkora egy hülyeség. Nem tudom eldönteni, hogy kedvelem -e Adam Sandlert vagy sem. Egyik filmjében teljesen rendben van, a másikban meg ellenszenvet vált ki. Ez a film az utóbbi kategóriába tartozik :-D Ráadásul majdnem minden héten leadják valahol, de minek?

 
gotencha   2015. 02. 19.

0

Nagyon vicces karaktert alakít Adam Sandler, az egyik kedvenc filmem tőle. Nem eget rengető a sztori, de nem is kell, hogy az legyen. Könnyed családi kikapcsolódást nyújt a film humorral fűszerezve.

 
Jony Crash   2015. 10. 27.

0

Szeretem Adam Sandler korai filmjeit, még nem indult el lefelé a lejtőn az olyan szörnyűségekkel, mint a Jack és Jill. Persze a sztori nem eget rengető, de azért vannak benne vicces részek, meg szerethető karakterek.

 
achyles77   2015. 10. 20.

0

Nagyon nem szeretem ezt a színészt, szerintem többé-kevésbé egy ócska ripacs, minden egyes filmben nagyjából ugyanazt alakítja, ami rendben is volna, ha vicces lenne, amit csinál, de nem az. A poénok többsége viszonylag alpári, a sztorinak meg se füle, se farka.

A film összbevétele 38 624 000 dollár volt (imdb.com).

 

Bob Barker eredetileg hezitált, hogy elvállalja-e a szerepet. Mikor kiderült, hogy ő nyerné meg a bunyót Adam Sandler ellen, elvállalta.

(kázsé)
 

Happy autója egy 1973-as Plymouth Duster.

(kázsé)
 

A film ötletét Adam Sandler gyerekkori barátja, Kyle adta.

(kázsé)
 

Az egyik jelenetben Happy megkérdezi Chubbst, miért nem játszik valami rendes sportot, mint például a foci. Carl Weathers profi focista volt, mielőtt színészkedni kezdett.

(kázsé)
 

Az MTV Filmdíj első nyertese "legjobb bunyó" kategóriában.

(kázsé)