Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
4
Vélemények
209
Képek
1
Videók
 
harnas1207 Nézhetetlen  2019. 02. 20.

legújabb vélemény

Egy szóval nézhetetlen. Többször próbálkozásra sem tartom viccesnek, nagyon kínos film.

 
HETEDIK   2018. 02. 07.

Nagyon jó kis vígjáték parádés rendezéssel és a műkorcsolya és jégtánc világából lemásolt hiteles elemekkel. Az a halálforgás a végén valós elem, persze a feldobást kivéve, régen lehetett látni a versenyeken, de manapság már senki sem vállalja be. Valamint a kezdőjelenet is megunhatatlan, mikor a kisgyerek elkezd pörögni, majd átváltunk felnőttbe az olimpiára és a csodás zene alatta. Összesen 3 műkorcsolyás jelenet van a filmben, de olyan jól kivitelezve, hogy a töltelékjelenetek és poénok közben alig várjuk hogy azokat lássa az ember. Will Ferrell és társa pedig telitalálat volt. Minőségi szórakozás.


 
FunBoi   2016. 06. 02.

Nagyon vicces film, szerintem baromi jól eltalálták az egészet, marha jókat szoktunk mindig röhögni rajta. Will Ferrel nagyon nagy arc, ebben a filmben különösen, ez a műkorcsolyás szerep nagyon fekszik neki. De a többiek is elég jól játszanak, és szerintem sikerült egy-két marha jó poént összehozni ebben a filmben.

 
Sziszi   2015. 02. 13.

Aranyos film lett volna ez alapból, de szerintem nem sikerült igazán jó poénokat találni hozzá. Inkább lapos volt az egész, bár a főszereplők egész jól hozták a formájukat, és most még Will Ferrell sem volt olyan rémesen idegesítő, mint általában. De akkor sem igazán fogott meg, még könnyű vígjátékként sem állja meg igazán a helyét.

Luke Wilson
Jon Heder
Will Ferrell
Will Ferrell

A film összbevétele 145 708 642 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben valódi műkorcsolya és jégtánc elemeket láthatunk.

(HETEDIK )
 

A film az HBO csatorna TOP listáján a 2. helyen végzett legjobb vígjáték kategóriában 2007-ben.

(Bogi87)
 

A filmet a magyar mozik soha nem mutatták be.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.