Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
86
Filmadatlap
 
16
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
A nagy csapat
Charlie Sheen
Charlie Sheen
Wesley Snipes
Charlie Sheen
Wesley Snipes
Charlie Sheen
Rene Russo
 
rbernadett   2015. 12. 24.

legújabb vélemény

Nagyon szerettem ezt a filmet is annak idején, mostanra már azért csitult a szenvedély. Nagyon jól kitalálták benne a karaktereket és nagyon jól megtalálták hozzá a színészeket. Tipikus "szedjük össze az összes szerencsétlent és csináljunk belőle nyertes csapatot" film, de annak viszont első osztályú. Aki szereti az ilyen típusú filmeket, az ezt is szeretni fogja. Én szeretem. :)

 
Mr. Zero   2015. 09. 01.

Szinte magamhoz se tértem a döbbenettől annyira bejött ez a film. Ritka, amikor ennyire eldobom magam, de ez megérte az előtte eltöltött időt. Kegyetlen jó alkotás és a színészi játék is hibátlan. Többször nézős, bátran ajánlós fajta!

A film összbevétele 49 797 148 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet javarészt 1988 nyarán vették fel, amikor Milwaukee-ban rekord meleg volt. Ez kiderül a képsorokból is végső rájátszásnál, mivel a játékosok hosszú ujjút és dzsekit viselnek, hogy a késő őszi időt imitálják, ellenben a nézők mind rövid nadrágban és pólóban vannak.

(rbernadett)
 

Charlie Sheen és Tom Berenger korábban együtt játszottak A szakasz című filmben.

(rbernadett)
 

Clu Haywood karakterét egy korábbi Yankees elkapó játékosról, Thurman Munsonról mintázták.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.