Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

A cserecsapat (2000)

The Replacements
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Keanu Reeves
Keanu Reeves
Keanu Reeves

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 25.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó romantikus amerikai focis film. Humoros, érzelmes és inspiráló film ahogy nekiugranak a lehetetlennek. Keanu Reeves játéka isteni volt ahogy edzett és ahogy inspirálta a játékosokat.

 
Thibo84   2019. 03. 31.

0

Jó kis film. Van benne pár húzó név, és még is nagyon jól össze tudtak dolgozni a vásznon a színészek. A nagy ágyúk nem nyomták el a kevésbé ismert színész társaikat. Jó a humora, látványosak a meccsek. Bátran merem ajánlani.

 
HercegPeter   2016. 12. 22.

0

Az egyik kedvencem ebben a műfajban. Lehet, hogy másoknak tucatfilm, mert tényleg nem a legeredetibb, de mégis szerintem a legjobb az összes hasonló témájú film közül. Két jelenet pedig egyértelműen kiemelhető: a börtöntánc és a félelmek elemzése. Az... több»

A film összbevétele 5 317 452 dollár volt (imdb.com).

 

Mark Steven Johnson hiteltelen módosításokat hajtott végre a forgatókönyvben.

(Thibo84)
 

Az Orlando Jones által alakított Clifford Franklin karakterének van egy olyan jelenete, melyben ragacsos anyagot tesz a kezére, hogy el tudja kapni a labdát. Ezt először 1996-ban, a Kis Óriások című filmben tették meg Hanonnal, akit Troy Simmons alakított.

(Thibo84)
 

David Denman filmes debütálása.

(Thibo84)
 

Az edzés közbeni ebédjelenetet a PSINet Stadion sajtószobájában forgatták.

(Thibo84)
 

Az O'Neil házában forgatott jelenetet az Agora, Inc. kiadóvállalat tulajdonában lévő egyik épületben forgatták, Baltimore történelmi negyedében. A jelenet nagy részét egy konferenciateremben forgatták.

(Thibo84)