Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
92%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Golfőrültek
 
dailyfilmsan   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Őrült egy film, személy szerint kifolyt az agyam néhány részénél annyira nem illeszkedett az egészbe. Ha volt is motivációja a filmnek azzal én nem találkoztam, mert megnevettetni 10%-ban tudott, magasabb értelmét nem szűrtem le csak azt hogy a pénze... több»

 
Thibo84   2019. 03. 31.

Jó volt a film, parádés szereposztással, de az igazi poénokat Rodney Dangerfield szállította. Aztán neki voltak elégé izmos beszólásai, aranyköpései.


 
andy07   2015. 01. 25.

Nagyon jó kis vígjáték, ami jó pár vidám percet tud szerezni. Tényleg jó kis kikapcsolódás :)

 
spyro74   2019. 12. 31.

Chevy Chase és Bill Murray a vígjáték nagymesterei, ebben a filmben is hozzák a formájukat. Amikor először láttam, eldobtam az agyam, annyira vicces volt, és ez a véleményem azóta sem változott róla. Nagyon jó, klasszikus vígjáték a javából.

 
hedva   2016. 01. 16.

Nagyon jó film. Nem mai már, de még mindig meg tud nevettetni. Akárhányszor meg tudom nézni, mindig jót szórakozom rajta. Ezt alapvetően kevés film tudja elérni nálam, de ehhez ráadásul még jó emlékek is kapcsolódnak.

 
Bob   2016. 08. 31.

Hibátlan vígjáték. Csak két nevet említenék és ezzel mindent elmondok: Chevy Chase, Bill Murray. Ajánlom mindenkinek!

 
Tibor1114   2016. 11. 07.

NAgyon jó kis vígjáték .Egy kicsit idős és poros de ha az ember előveszi és leporolja majd megnézi még mindíg nagyon sok mosolyt csal az ember arcára.Szerintem a mai fiataloknak is ezeket a filmeket kéne megnézniük mert nagyon jó.Mindenknek ajánlom.

Bill Murray
Chevy Chase

A film összbevétele 39 846 344 dollár volt (imdb.com).

 

Bill Murray improvizálta a "hamupipőke jelenetet".

(kázsé)
 

A klubház második emelete hamis volt, csak a film kedvéért építették, és belül üres volt.

(kázsé)
 

Dan Resin a film kedvéért tanult meg golfozni.

(kázsé)
 

A forgatás kezdete után egy hurrikán sújtotta Floridát, és a stábnak néhány napra le kellett állnia, mivel az egész golfpályát beborították a földigiliszták.

(kázsé)
 

Sarah Holcomb nyugdíjba vonult ezután a film után.

(kázsé)
 

Ted Knight utolsó filmje.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.