Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
1
Videók
Golfőrültek
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
dailyfilmsan   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

Őrült egy film, személy szerint kifolyt az agyam néhány részénél annyira nem illeszkedett az egészbe. Ha volt is motivációja a filmnek azzal én nem találkoztam, mert megnevettetni 10%-ban tudott, magasabb értelmét nem szűrtem le csak azt hogy a pénzesek befolyása ural mindent. Nem akarom nagyon leszólni mert attól hogy nincs értelme még nézhető volt és a karakterek közül sem volt mindegyik nagyon idegesítő. Számomra ez egy közepes, de csak azért mert a sport oldalát legalább jól bemutatta.

 
Thibo84   2019. 03. 31.

Jó volt a film, parádés szereposztással, de az igazi poénokat Rodney Dangerfield szállította. Aztán neki voltak elégé izmos beszólásai, aranyköpései.


 
andy07   2015. 01. 25.

Nagyon jó kis vígjáték, ami jó pár vidám percet tud szerezni. Tényleg jó kis kikapcsolódás :)

 
hedva   2016. 01. 16.

Nagyon jó film. Nem mai már, de még mindig meg tud nevettetni. Akárhányszor meg tudom nézni, mindig jót szórakozom rajta. Ezt alapvetően kevés film tudja elérni nálam, de ehhez ráadásul még jó emlékek is kapcsolódnak.

 
spyro74   2015. 12. 31.

Chevy Chase és Bill Murray a vígjáték nagymesterei, ebben a filmben is hozzák a formájukat. Amikor először láttam, eldobtam az agyam, annyira vicces volt, és ez a véleményem azóta sem változott róla. Nagyon jó, klasszikus vígjáték a javából.

Bill Murray
Chevy Chase

A film összbevétele 39 846 344 dollár volt (imdb.com).

 

Bill Murray improvizálta a "hamupipőke jelenetet".

(kázsé)
 

A klubház második emelete hamis volt, csak a film kedvéért építették, és belül üres volt.

(kázsé)
 

Dan Resin a film kedvéért tanult meg golfozni.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.