Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
77

Kidobós: Sok flúg disznót győz (2004)

Dodgeball: A True Underdog Story
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Ben Stiller miatt néztem meg főleg és nem is csalódtam benne. Imádnivaló ökörség az egész. Méghogy kidobós bajnokság felnőtteknekXD Egy picit tul komolyan vették a versenyt az biztos.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Nagyon sokan lehúzták a Kidobóst, de nekem kifejezetten tetszett, hogy egy indokolatlan sportot állít a középpontba, de emellett a poénokkal is kiválóan dobálóznak. Az edző mondása, amely úgy kezdődik, hogy "Talán muszáj?" a baráti körömben gyakran idézett monológ!


 
HETEDIK   2018. 11. 23.

Az egyik legjobb vígjáték, ami valaha készült, Ben Stiller pedig élete alakítását nyújtja és még a jó öreg Chuck-nak is beszól a végén. Akárhányszor megnézem, sírok a nevetéstől.

 
Norbert93   2019. 04. 28.

Tipikusan az a sablonos, idétlen amerikai vígjáték, amit szeretünk és szórakoztat minket. Semmilyen komoly elvárást nem kell a filmmel kapcsolatban tanúsítani, csak hátradőlni a fotelban és élvezni, hagyni, hogy nevettessen és szórakoztasson.

 
jannniisscem   2015. 12. 18.

Nagyon jól szórakoztam a Kidobóson, mert nagyon bírom, amikor ilyen teljesen idétlen kihívásokat tűznek ki maguk elé a főhősök, mint például megnyerni egy felnőtteknek szóló kidobós tornát, amire az egyik csapat még saját logós, extrakemény szettet is csináltat. Kedvelem Stiller humorát, ahogy nagyon meggyőzően és profi kis trükkökkel tudja eladni a szánalmas és megalomán figurákat - itt ismét nagyot alakított.

A film összbevétele 167 722 310 dollár volt (imdb.com).

 

Bár a filmben nem felhőtlen a viszony Ben Stiller és Christine Taylor közt, a való életben házastársak.

(SethFranco)
 

Ben Stiller a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Rawson Marshall Thurber rendező kifejezetten Ben Stillerre, Vince Vaughnra és Justin Longra írta LaFleur, Goodman és Justin szerepét.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.