Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
77%

Kidobós: Sok flúg disznót győz (2004)

Dodgeball: A True Underdog Story
Filmadatlap
 
28
Szereplők
9
Vélemények
14
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

legújabb vélemény

Ben Stiller miatt néztem meg főleg és nem is csalódtam benne. Imádnivaló ökörség az egész. Méghogy kidobós bajnokság felnőtteknekXD Egy picit tul komolyan vették a versenyt az biztos.

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Nagyon sokan lehúzták a Kidobóst, de nekem kifejezetten tetszett, hogy egy indokolatlan sportot állít a középpontba, de emellett a poénokkal is kiválóan dobálóznak. Az edző mondása, amely úgy kezdődik, hogy "Talán muszáj?" a baráti körömben gyakran idézett monológ!


 
HETEDIK   2018. 11. 23.

Az egyik legjobb vígjáték, ami valaha készült, Ben Stiller pedig élete alakítását nyújtja és még a jó öreg Chuck-nak is beszól a végén. Akárhányszor megnézem, sírok a nevetéstől.

 
Norbert93   2019. 04. 28.

Tipikusan az a sablonos, idétlen amerikai vígjáték, amit szeretünk és szórakoztat minket. Semmilyen komoly elvárást nem kell a filmmel kapcsolatban tanúsítani, csak hátradőlni a fotelban és élvezni, hagyni, hogy nevettessen és szórakoztasson.

 
jannniisscem   2015. 12. 18.

Nagyon jól szórakoztam a Kidobóson, mert nagyon bírom, amikor ilyen teljesen idétlen kihívásokat tűznek ki maguk elé a főhősök, mint például megnyerni egy felnőtteknek szóló kidobós tornát, amire az egyik csapat még saját logós, extrakemény szettet i... több»

 
VFTS   2016. 08. 05.

Ben Stiller és Vince Vaughn remek párost alkot a filmben. A sztori nem nagy szám, könnyen kiszámítható, de nem is ezen van a hangsúly. Vannak benne jó poénok, egyszer érdemes megnézni.

 
Tomi   2015. 06. 11.

Közepes vígjáték, ennyivel lehet jellemezni a legkönnyebben. Se nem túl rossz se nem túl jó, egyszeri szórakozásnak pont megfelel már aki kedveli Ben Stiller és Vince Vaughn humárát.

A film összbevétele 167 722 310 dollár volt (imdb.com).

 

Bár a filmben nem felhőtlen a viszony Ben Stiller és Christine Taylor közt, a való életben házastársak.

(SethFranco)
 

Ben Stiller a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Rawson Marshall Thurber rendező kifejezetten Ben Stillerre, Vince Vaughnra és Justin Longra írta LaFleur, Goodman és Justin szerepét.

(SódóGA)
 

A film forgatásának megkezdése előtt az egész stáb egy kerek hónapon keresztül gyakorolta a kidobóst.

(SódóGA)
 

A film bemutatását követően Amerika-szerte reneszánszát élte a kidobós - Gary Cole-t még meg is hívták egy felnőtt versenyre Chicagóba.

(SódóGA)
 

A szereplők szerint a Kidobós forgatásakor az volt a legnehezebb, hogy ne ugorjanak félre, amikor tudják, hogy el fogja találni őket a labda.

(SódóGA)
 

Ben Stiller egy jelenet sikere érdekében három kamerát tört össze a forgatáson, és még a feleségét, Christine Taylort is arcon ütötte.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.