Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Kidobós: Sok flúg disznót győz (2004)

Dodgeball: A True Underdog Story
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
30
Képek
1
Videók

Galéria (30)

Videók (1)

 
JRD   2022. 04. 11.

legújabb vélemény

1
A szórakoztató...

... marhaságok másfél órája, mégis jó kikapcs és szórakoztató. Egyszerű, mint a faék. Nincsenek benne nagy gondolatok. Mondjuk nem is az új konfuciuszi életrajznak szánták. Kikapcsolódni pont jó. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

1

Nagyon sokan lehúzták a Kidobóst, de nekem kifejezetten tetszett, hogy egy indokolatlan sportot állít a középpontba, de emellett a poénokkal is kiválóan dobálóznak. Az edző mondása, amely úgy kezdődik, hogy "Talán muszáj?" a baráti körömben gyakran idézett monológ!

 
HE7EDIK   2018. 11. 23.

0

Az egyik legjobb vígjáték, ami valaha készült, Ben Stiller pedig élete alakítását nyújtja és még a jó öreg Chuck-nak is beszól a végén. Akárhányszor megnézem, sírok a nevetéstől.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

0

Ben Stiller miatt néztem meg főleg és nem is csalódtam benne. Imádnivaló ökörség az egész. Méghogy kidobós bajnokság felnőtteknekXD Egy picit tul komolyan vették a versenyt az biztos.

 
Norbert93   2019. 04. 28.

0

Tipikusan az a sablonos, idétlen amerikai vígjáték, amit szeretünk és szórakoztat minket. Semmilyen komoly elvárást nem kell a filmmel kapcsolatban tanúsítani, csak hátradőlni a fotelban és élvezni, hagyni, hogy nevettessen és szórakoztasson.

 
VFTS   2016. 08. 05.

0

Ben Stiller és Vince Vaughn remek párost alkot a filmben. A sztori nem nagy szám, könnyen kiszámítható, de nem is ezen van a hangsúly. Vannak benne jó poénok, egyszer érdemes megnézni.

 
Tomi   2015. 06. 11.

0

Közepes vígjáték, ennyivel lehet jellemezni a legkönnyebben. Se nem túl rossz se nem túl jó, egyszeri szórakozásnak pont megfelel már aki kedveli Ben Stiller és Vince Vaughn humárát.

A film összbevétele 167 722 310 dollár volt (imdb.com).

 

Bár a filmben nem felhőtlen a viszony Ben Stiller és Christine Taylor közt, a való életben házastársak.

(SethFranco)
 

Ben Stiller a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Rawson Marshall Thurber rendező kifejezetten Ben Stillerre, Vince Vaughnra és Justin Longra írta LaFleur, Goodman és Justin szerepét.

(SódóGA)
 

A film forgatásának megkezdése előtt az egész stáb egy kerek hónapon keresztül gyakorolta a kidobóst.

(SódóGA)
 

A film bemutatását követően Amerika-szerte reneszánszát élte a kidobós - Gary Cole-t még meg is hívták egy felnőtt versenyre Chicagóba.

(SódóGA)