Jön a Kidobós 2, Vince Vaughn visszatér!

Úgy tűnik, hivatalossá vált, hogy elkészül a Kidobós: Sok flúg disznót győz folytatása, amelyben Vince Vaughn is visszatér.

A Deadline magazin értesülése szerint a 20th Century Fox égisze alatt készülő produkció forgatókönyvét Jordan VanDina fejleszti, egyelőre azonban kérdéses, ki veszi majd át a stafétát Rawson Marshall Thurber rendezőtől.

Az első film mindössze 20 millió dollárból készült, ezzel szemben viszont közel 168 millió dollár bevételt hozott a stúdiónak. Thurber egyébként még 2021-ben beszélt arról, hogy szívesen visszatérne a produkcióhoz, ez azonban a mai napig nem került megerősítésre.

“Sosem gondoltam még arra, hogy a Kidobós akár sorozat is lehetne, de ez tényleg szórakoztatóan hangzik. Nagyon büszke vagyok a filmre, hiszen az volt az első rendezésem, és úgy tűnik, hogy az emberek még mindig szeretik” - mondta a rendező.

Vaughn előtt viszont mozgalmas időszak áll, hiszen nemrégiben csatlakozott az Animal Friends szereplőgárdájához, amelyben olyan további nevek láthatók, mint Ryan Reynolds, Aubrey Plaza és Jason Momoa.

sportfilm | szatíra | vígjáték

A játék is mehet életre-halálra: Peter LaFleurnek (Vince Vaughn) most bizonyítania kell. A jól menő edzőterem tulajdonosa, White Goodman (Ben Stiller) ugyanis fel szeretné... több»