Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Csontdaráló (2005)

The Longest Yard
Filmadatlap
 
29
Szereplők
21
Vélemények
57
Képek
1
Videók

Galéria (57)

Videók (1)

 
Laca//Ho/rr/oR//   2021. 07. 17.

legújabb vélemény

0
Egy jó kis börtönfoci Sandler-féle módon

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Rengeteg börtönös film készült már különféle műfajokban. Egy újabb Sandler film, és szerintem ez is beletartozik a legjobb filmjei közé. Chris Rock, Burt Reynolds és William Fichtner sokat hozzá tudott tenni a filmhez. Nem ülepszik a sztori, remek, lendületes végig a cselekmény. Sok küzdelem van benne, és mindvégig egy célért küzdenek "hőseink", ami ennek a filmnek a motorja. Vannak benne jó, frappáns jelenetek, jó beszólások, szóval jó kis pörgős vígjáték. Voltak olyan magával ragadó jelenetek, amikhez nagyon jó zenei aláfestést csináltak, és ezzel megdobták a fontos részeket, mint pl. a fekete csapat csatlakozása a elítéltek focicsapatával, vagy a nagy meccs bevezetőjénél a végén. Fordulatos kis vígjáték, és a színészek is remekül alakították a saját karaktereiket.

 
indingo   2017. 10. 28.

0

Millió börtönös film készült már a filmtörténelemben, de ez benne van nálam a legjobb ötben. Lendületes a története, vannak benne célok és küzdelem. Adam Sandler is kedvelhető benne.

 
Deku   2017. 12. 05.

0

Borzasztó volt ez az egész szerintem nem kellett volna bele se vágni anyira érdemtelen. Ez az alkotás szörnyen rossz lett. Végig csak lelohasztott már az első olyan húsz perctől kezdve annyira szétuntam magam, hogy majdhogynem elaludtam.

 
Sabnock Sanatory   2021. 01. 30.

0

Csak gyenge, és nem rossz. Persze csak azért, mert egy-két poén ül. Tényleg semmi nincs ebben a filmben, ami úgy megmaradna bennem, hogy ha visszagondolok rá, mosolyra húzódik a szám...

 
hszpp   2017. 02. 03.

0

Remek Adam Sandler film,ahogy nagyrészt a többi filmje is. itt már érezhető a fejlődés szerintem benne, nem az a tipikus bohóckodunk,és jókat poénkodunk,hanem ténylegesen van azért mondanivalója is a történetnek. Kifejezetten mókás részek is voltak benne azért, hűen maradtak Sandlerhez szerencsére:)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

0

Tipikus Adam Sandler vígjáték. Semmi extra. Egyszerű alaptörténet és pár jólpozícionált poén. Nem egy maradandó film az biztos. Egyszer ha nincs más a tv-ben érdemes megnézni, mert jól kikapcsolja az embert, de főleg a szereplőgárda miatt csak.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Nagyon jól kis film lett. Nem mindig bírom Adam Sandler-t , de most kivételesen azt kell hogy mondjam, hogy nekem most tetszett az egész szisztéma, amit a film felmutatott. Komoly- vicces részek egyaránt minőségűek voltak, néha kicsit vontatott, de engem nem zavart.

A film összbevétele 190 320 568 dollár volt (imdb.com).

 

Nelly a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film az 1974-es azonos című film remake-je.

(ps)
 

Ez volt Edward Bunker utolsó filmje.

(ps)
 

Brian Bosworth karakterének a meze a 44-es számú volt. Érdekesség, hogy a színész az egyetemen szintén 44-es számú mezt viselt.

(ps)
 

Az eredeti tervek szerint Snoop Dogg is szerepelt volna a filmben.

(ps)