Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
2
Videók
Gépállat SC
 
harnas1207   2018. 11. 26.
A film, ami jókor volt jó helyen

Vannak filmek, melyek csak azért lesznek számunkra maradandóak, mert jókor, jó helyen nézzük meg. Van olyan is, ami tetszik nagyon, de csak azért, mert hozzánk közel áll a téma. Az ilyen filmekről nehéz szubjektíven véleményt írni. Ezek azok a filmek, amiket megmutatunk a barátoknak mosolyogva, ők meg pislognak, hogy mi ez? Ez tetszik neked? Mind ismerjük ezt az érzést. Nah, ez a film pont ilyen. Nem egy zseniális filmalkotás, nincsenek benne nagy alakítások és a sztori is kicsit bugyuta. De egyszerűen nekem szólt. Focis vígjáték, kellően jó szereplőkkel. (Vinnie Jones és Jason Statham). A bugyuta vicces jelenetek között néhol megbújik egy-egy igazi focis aranyigazság is. ("Aki ilyet akar l... több»

 
VérAlex   2016. 08. 21.

A Longest yard átcsinálása, a brit színészelittel. Nekem nagyon bejött, kellmes meglepetés volt, Vinnie Jonest nagyon szeretem, ebben a szerepben is derekasan helytállt, pedig nem ez a profilja általában.


 
Sziszi   2015. 02. 25.

A börtönélet nem méznyalás, az tuti. Vinnie Jones kiemelkedőt alakít, noha nem a klasszikus bunyózós énjét láthatjuk. Mondjuk a fináléban, az utolsó meccsen kicsit több akció is elfért volna, de nem gond.

A film összbevétele 7 310 206 dollár volt (imdb.com).

 

A filmről készült amerikai remake 2005-ben. Adam Sandler főszereplésével vitték át a történetet az amerikai futball világába. A film címe: Csontdarálók.

(harnas1207)
 

Danny Dyer neve egybeforr a foci kemény arcával: Főszerepet játszott a Fotball faktorban és ő volt a műsor vezetője a Futball huligánok című sorozatnak.

(harnas1207)
 

2006-ban egy jótékonysági mérkőzésen 15 másodperc erejéig pályára lépett Vinnie Jones, de kiállították.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.