Rólam

Filmrajongóként hiszem, hogy minden film egy új világ kapuja. Kedvelem a legkülönbözőbb műfajokat, legyen szó klasszikus drámákról, izgalmas sci-fi kalandokról, mélyreható dokumentumfilmekről vagy könnyed vígjátékokról. Számomra a mozi nem csak szórakozás, hanem egy eszköz az érzelmek megértésére, az emberi tapasztalatok széles spektrumának felfedezésére, és a kultúrák közötti hidak építésére.

 

Gyakran merülök el a filmek finom részleteiben, értékelem a rendezői szándékot, a színészi alakítások mélységét, és a vizuális történetmesélés erejét. Mindig keresem az új inspirációkat és perspektívákat, amelyeket a világ minden tájáról érkező filmek nyújthatnak.

59 Kék Bogár  (2023)

2024. 03. 25.
A cselekmény és karakterfejlődés elmaradt a várt színvonalhoz képest. A történet hajlamos volt elkalandozni, és nem sikerült megfelelően összpontosítani a fő konfliktusra... több»

73 Bajnokok  (2023)

2024. 03. 15.
Egyszerűen ez csak egy szép és kedves film. Nem vártam tőle sokat, nem is kaptam sokat, csupán jó volt nézni.... több»
2024. 03. 15.
Kihasználatlan potenciál
Összességében egy szórakoztató film, vagyis az akar lenni... minden lehetősége megvolt hozzá, viszont nem sikerült kiaknáznia. A film próbál humoros lenni, bizonyos része... több»
2024. 03. 14.
A Death Note nem csupán egy izgalmas anime, de rengeteg filozófiai témát is boncolgat, amik elgondolkodtatják az embert. Az igazságszolgáltatás dilemmái: Yagami Light cél... több»
2024. 03. 14.
A film nem hibátlan: a cselekmény kiszámítható, a befejezés sablonos. De Vinnie Jones fantasztikus játéka, a film humora, akciójelenetei és megható pillanatai kárpótolnak... több»