81% 161 szavazat
Zsákolj, ha tudsz!

Zsákolj, ha tudsz!

White Men Can't Jump
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
25
Szereplők (25)
21
Képek (21)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
5
Cikkek (5)
Fórum

Hol nézheted

Wesley Snipes
Woody Harrelson
Woody Harrelson
Wesley Snipes
Woody Harrelson

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Sidney és Billy, a színesbőrű és a fehér kosaras egyesítik erőiket, hogy megduplázzák nyerési esélyüket a hírhedt utcai kosárlabda versenyen.

(racz.bianka)

Rendező: Ron Shelton
Író: Ron Shelton
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1996.03.07. | Disney+ (2022.06.14.)
 
2024.03.22 FREEWAY

legújabb vélemény

MIK VAGYTOK TI? KŐMŰVESEK?

„Zsákolj, ha tudsz!” nagyszerű volt, mert egyszerűen és közvetlenül mutatta be a rivalizálást és a versengést. A karakterek konfliktusai és az egymás elleni küzdelem izgalmasak voltak, miközben a cselekmény nem volt túlbonyolítva. Nagyon élveztem ezt a filmélményt, különösen azért, mert könnyen követhető volt, és nem volt tele felesleges részekkel vagy szálakkal, mint az utódja.

0
 
2022.02.16 Lazók György

Az utcai kosarasok világa

Ron Sheltont egykor úgy tartották számon, mint a sportfilmek mesterét. A megtisztelő címet elsősorban a Baseball bikákkal érdemelte ki, amely bátran eltért a bevett kliséktől. Visszatérése a műfajhoz két utcai kosaras történetét meséli el, akik hol m... Teljes kritika

2
 
2015.05.05 ZeroHero

Igazi klasszikus és örök kedvenc! Billy és Sidney nagyonjó párost alkotnak. Ez egy hibátlan film, a maga kategóriájában az egyik legjobb szerintem! A kosarasjelenetek "koreográfiája" is szuper!

0
 
2018.07.27 Norbi

Nagyon jó film , a maga kategóriájában meg pláne. Nem hittem volna, hogy Wesley Snipes és Woody Harrelson képesek ilyen típusú filmben ilyen világklasszis alakítást nyújtani.

0
 
2015.03.12 ANdraS

Az egyik legjobb sportfilm, amit valaha láttam. Wesley Snipes és Woody Harelsson a karrierjük csúcsán. Nagy kedvenc, erős alakítások, erős történet, a zsáner koronázatlan királya!

0

A film összbevétele 90 753 806 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Billy Hoyle szerepét eredetileg Charlie Sheen kapta volna. Szerző: rbernadett

#2
 

Valójában Woody Harrelson sokkal jobb kosárlabdában, mint Wesley Snipes. Szerző: rbernadett

#3
 

A kosárlabda edzőjük szerint, Woody Harrelson és Wesley Snipes felkészülésük során eljutottak az NCAA Divízió III-as szintjére. Szerző: rbernadett

#4