Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
HETEDIK   2018. 01. 05.

legújabb vélemény

Egyetértek mártilánnyal. Ez a film sokkal többnek akarja magát mutatni, mint ami. Ezredszerre ez az adjunk fel mindent majd csak lesz valahogy de közben megtaláljuk az igaz szerelmet és minden jó lesz happy end a vége már dögunalmas. Cruise az egyik kedvenc színészem, de itt fájdalmasan ripacskodik, a végén meg az a hatásvadász szerelmi vallomás, roppant kínos. Renée kisasszonyt meg azért teszik filmekbe, hogy valaki beleszeressen, nagyon uncsi már ez is. Nagy csalódás.

 
mártilány   2016. 05. 03.

A Titanic és az Amerikai szépség mellett a másik film, ami miatt elvesztettem a hitem az Oscarban. És pontosan ugyanaz a baja, mint a másik kettőnek, hogy tudniillik az agyatlan nézőközönség - és úgy tűnik az "Academy" - szemében a giccses klisékupac ugyanazt jelenti, mint a tartalmas mondanivaló, a jó színészkedés pedig azt, amit Cuba Gooding Jr. ebben a filmben csinál. Mindkettő óriási tévedés.


 
Phalanx   2016. 04. 07.

Nekem főleg az nem tetszett a filmben, hogy egy elég komoly üzenetet kellett volna itt közölni arról, hogy az ember hogyan őrizheti meg önmagát vagy maradhat hű saját magához, még akkor is, ha a pénz és a siker mást követelnének, szóval elég mély téma, de ahelyett, hogy ezt rendesen körüljárták volna, inkább egy könnyed, "mindenki számára emészthető" mozit hoztak ki belőle, ami miatt meg egyszerűen nem hiteles.

Tom Cruise
Tom Cruise
Cuba Gooding Jr.
Tom Cruise
Tom Cruise
Renée Zellweger
Tom Cruise
Renée Zellweger

A film összbevétele 273 552 592 dollár volt (imdb.com).

 

Cuba Gooding Jr. a filmben nyújtott alakításáért bezsebelt egy Oscar-díjat. A színész később elárulta, hogy nagyon elszállt vele a ló, miután megkapta a díjat, sorra utasította vissza a legnagyobb rendezők felkéréseit.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Cameron Crowe író-rendező elárulta, hogy a "Virítsd a lóvét!" Tim McDonaldtól, a Phoenix Cardinals football sztárjától származik, akivel a forgatás előtt készített interjút. McDonald éppen arról mesélt Crowe-nak, hogy hamarosan lejár a szerződése és ezt mondta az ügynökének.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A "Virítsd a lóvét!" idézetet az Amerikai Filmintézet minden idők 25. legjobb filmes idézetének választotta.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.