Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
3
Képek
2
Videók
Életfogytig
 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

Nagyon jó vígjáték, melyben két remek humorista mutatja meg tudását végig szórakoztam rajta. A történet is a helyén volt.

 
Puncs   2019. 03. 30.

Ez a film két ember szomorú drámája vígjáték köntösben, de talán nem is lehet vígjátéknak nevezni. Engem kissé a Remény Rabjaira emlékeztet, talán onnan is vettek némi ihletet, csak épp ez tele van poénokkal, amiken jóízűket lehet kacagni. A párbeszédek mindent visznek. Ugyanakkor vannak benne hangsúlyos, elgondolkodtató, megható részek, amik különlegessé teszik. Lawrence és Murphy remekül alakítottak. Nekem ez a kedvenc Eddie Murphy filmem és szerintem a börtönös filmek közt is viszi a pálmát.


 
norbikess   2015. 03. 01.

Egy rendkívül szórakoztató film, ami a poénok mellett egy adag drámát is hordoz magában. Az ártatlanul börtönben létnél kevesebb igazságtalan dolog van, és nagyon szomorú belegondolni, hogy itt kellett leélniük életük nagy részét. A remény az egész filmben a levegőben van és az ebből származó empátia miatt az embert a képernyő elég szegezi a történet.

 

A jelenetben, melyben Eddie Murphy karaktere, Rayford Gibson verekedésbe keveredik, azt mondja: Ismertem egy Della nevű szukát, aki keményebben üt nálad. Ezzel egy korábbi filmjére, az 1989-es Harlemin éjszakákra utal vissza, amiben a Della Reese által megformált madame-mal kerül verekedésbe. Magyarra úgy fordították le, hogy még egy ringyó is keményebbet üt nálad.

(Puncs)
 

A gyártási költségeket 55M $ és 80M $ közé teszik, azonban világszinten is csak 73M $-t keresett.

(dulkap)
 

A bemutatóra Martin Lawrence születésnapján került sor.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.