Netflix: Adam Sandler és George Clooney közös filmmel jelentkezik a Barbie írójától

Közös filmben tér vissza George Clooney és Adam Sandler.

A produkció forgatókönyvét a Barbie írója, Noah Baumbach fejleszti Emily Mortimerrel közösen a Netflix számára. A streamingszolgáltató és Baumbach korábban már egy exklúzív megállapodás keretében hozták össze a The Meyerowitz Stories című projektet, amelyben Sandler is szerepelt, illetve az Adam Driver és Scarlett Johansson főszereplésével készült Házassági történet című filmet.

Clooney egyébként legutóbb a The Boys in the Boat című rendezésén dolgozott, amely a tervek szerint idén decemberben jelenik meg. A Netflix azonban egyelőre nem adott ki bővebb hivatalos információt a produkcióról, a vállalat filmes vezetője, Scott Stuber korábban úgy jellemezte a készülő Baumbach-filmet, mint egy "a felnőtté válás vicces és érzelmes története". 

Sandler és a Netflix viszont már több közös produkciót is jegyez, a színész legutóbb a Leo című animációs filmben kölcsönözte a hangját a címadó szereplőnek, illetve az idén augusztusban megjelent Ne merészelj eljönni a bát micvámra produkcióban volt látható.

78 Leo  (2023)

animáció | családi | vígjáték

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből... több»