Ezra Miller a Beszélnünk kell Kevinről valamint a Egy különc srác feljegyzései című produkciókban nyújtott alakításával szabályosan berobbant Hollywoodba. A színész az elmúlt években a DCEU-ban és a Legendás állatok és megfigyelésük franchise-ban szerepelt, ám ennél is gyakrabban lehetett hallani a különböző botrányairól.

Ezra Miller viselkedése sokakban döbbenetet okozott, így ez a helyzet már a Warner Bros. számára is egyre kellemetlenebbé kezdett válni, ebből kifolyólag pedig a Flash bemutatója és a színész jövője is a stúdiónál kérdésessé vált.

Miller nemrégiben hivatalosan is bejelentette, hogy segítséget kér, mivel mentális problémákkal küzd, így mindent megtesz, hogy a helyzet rendeződjön, a továbbiakban pedig mindenkitől bocsánatot kért a viselkedése miatt. A színész számos botrányát viszont egy darabig nehéz lesz elfelejteni.

FOJTOGATÁS

2020. április 6-án a közösségi médiában felbukkant egy rövid videoklip, amelyben Miller látszólag fojtogatni kezd egy női rajongót egy bár előtt az izlandi Reykjavik központjában. “Verekedni akarsz? Ezt akarod csinálni?” - ordította a színész A bár egyik forrása a Variety-nek elmondta, hogy egy csapat "rámenős" rajongó szembeszállt Millerrel, aki elvesztette a fejét.

SZEMBESZEGÜLÉS A HATÓSÁGOKKAL

2022. március 19-én a Hawaii-on található Hilo belvárosában a rendőrséget egy összetűzéshez hívták ki, amelyben Millert a forgalom akadályozása miatt beidézték. A rendőrség azt állította, hogy "nem volt együttműködő, és nem volt hajlandó elhagyni a területet.

RENDBONTÁS ÉS ZAKLATÁS

Ugyanebben a hónapban, március 28-án a Hawaii Megyei Rendőrség letartóztatta és vádat emelt Miller ellen rendbontás és zaklatás miatt, miután állítólag trágárságokat kiabált egy honolului karaoke bár vendégeinek. Miller állítólag megpróbálta kitépni egy nő kezéből a mikrofont, egy férfira pedig rávetette magát. A színész letette az óvadékot, és szabadon engedték.

BETÖRÉS

Másnap egy hilói házaspár ideiglenes távoltartási végzést nyújtott be Miller ellen (később ejtették), azt állítva, hogy a színész betört a hálószobájukba, megfenyegette őket, hogy megöli őket, majd egyikük útlevelét és pénztárcáját elvette.

TESTI SÉRTÉS

2022. április 19-én Millert ismét letartóztatták Hawaiin, ezúttal másodfokú testi sértés gyanújával. Az incidens a Big Islanden található Pāhoa egyik rezidenciáján történt. A helyi rendőrség szerint Miller "dühös lett, miután felszólították, hogy távozzon, és állítólag egy széket hajított 26 éves nőhöz, aminek következtében egy körülbelül fél centis vágás keletkezett a hölgy homlokán.

KÁBÍTÓSZEREK

Június 7-én a 18 éves Tokata Iron Eyes szülei védelmi határozatot kértek Miller ellen. A páros akkor ismerkedett meg, amikor Tokata 12, Miller pedig 23 éves volt. A szülők azt állítják, hogy Miller befolyása alatt LSD-t fogyasztott, kimaradt egy massachusettsi magániskolából, és körberepülték a világot, többek között Hawaiira és a londoni stúdióba, ahol a Fantasztikus állatok és hol találjuk őket forgatták. Tokata ugyanakkor hangsúlyozta a közösségi médiában, hogy ezek a saját döntései voltak.

ÚJABB BETÖRÉS

Millert augusztus 8-án betöréses lopással vádolták Vermontban, ahol a színész lakik, miután állítólag májusban alkohollal teli üvegeket lopott egy üres helyi házból.

FEGYVERBIRTOKLÁS

A vermonti állami rendőrség többször is megpróbált sürgősségi végzést kézbesíteni egy 25 éves, három kisgyermekes anyának, amelyben augusztus 9-én a biztonságuk miatti aggodalom miatt követelte, hogy távolítsák el őket a gondozásából és Miller otthonából. Miller azt állította, hogy a család már hónapok óta nem él velük. A bűnüldöző szervek azonban úgy vélik, hogy a kézbesítési kísérleteiket kijátsszák. A szomszédok azt állítják, hogy a Hawaii-ról származó család veszélyben volt, részben azért, mert a farm birtokán fegyverek is voltak.