Az utóbbi időben Ezra Miller egyre több botrányba keveredett. A DC sztárjával szemben néhány napja emeltek vádat betöréses lopás miatt.

A színész jövője kérdésessé vált a Warnernél, ezzel együtt pedig az is bizonytalanná vált, hogy egyáltalán bemutatják majd Flash című filmet. Miller a napokban nyilvánosan is bocsánatot kért, majd pedig azt is elmondta, hogy kezelésre jelentkezik mentális problémái miatt.

“Miután a közelmúltban egy intenzív válságos időszakon mentem keresztül, mostanra megértettem, hogy összetett mentális egészségügyi problémákkal küzdök, és megkezdtem a folyamatos kezelést. Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit a múltbeli viselkedésemmel elriasztottam és felzaklattam. Elkötelezett vagyok, hogy megteszem a szükséges munkát, hogy visszatérjek az életem egészséges, biztonságos és produktív szakaszába” - közölte a nyilvánossággal Miller.

A Miller személye körül egyre súlyosabb vádak ellenére a Warner Bros. nem tért el Flash bemutatására vonatkozó terveitől, a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav a cég legutóbbi negyedéves eredménybeszámolója során megerősítette a stúdió megjelenési terveit, amelyben a produkció továbbra is helyet kap.

Tavasszal Millert három héten belül kétszer is letartóztatták Hawaiin, az első letartóztatás rendbontásért, míg a második egy nő bántalmazásáért történt egy magánlakásban. A rendőrség szerint Miller miatt hat hét alatt 10 alkalommal értesítették a hatóságokat.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Ugyan miért csak ezt az egy univerzumot mentenéd meg, ha képes vagy arra, hogy bármilyeket megmentsd? Barry Allen úgy tűnik, magára maradt a Föld védelmében, amelyet a káosz ural.... több»