Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
18
Vélemények
60
Képek
7
Videók

Filmkritika: Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A finálé irodaházas lövöldözése azért enyhít a csalódottságon. Bár vannak jó pillanatai A védangyal bukásának, azért kétségtelenül a trilógia leggyengébbje. több»
 
Ennek a produkciónak nem hogy a nagyvásznon nincs helye, de alapvető létjogosultsága sincs 2019-ben, és csak remélni lehet, hogy Mike Banning elnökei többet tényleg nem kerülnek már veszélybe. több»
 
Összességében nem felháborító, de annál felejthetőbb folytatás lett a Támadás a Fehér Ház ellen 3, aminek nincsenek emlékezetes momentumai és pont ezért nehéz is részletesen írni róla, mert még ha rossz lenne, akkor több potenciált is ki tudtam volna hozni a cikkből. több»
 
A Támadás a Fehér Ház ellen 3. – A védangyal bukása beváltja azt, amit ígér: olcsó, egyszeri szórakozást az arra fogékonyak számára. Aki bírja a közepesen gagyi akciófilmeket és nincsenek nagy elvárásai a műfajjal szemben, az nyugodtan tegyen vele egy próbát. A többiek inkább nézzék meg még egy az első részt, vagy valami jobbat. több»
 
Szépen illeszkedik a „Fallen” sorozatba és hozza azt, amit az ember egy akciófilmtől elvár, de nem többet. több»
 
Így aztán marad nekünk az említett három színész arca, benne egy elpuskázott apa-fiú kapcsolat tétova helyreállítási kísérlete (ebben vannak azért humormorzsák) egy igaz férfibarátság végképp elmélyülése…és a záró képkockák utáni rövidke jelenet, mely mintha a Marvel-filmek szokásos húzását karikírozná. több»