Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
13
Vélemények
92
Képek
7
Videók

Érdekességek: Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása (2019)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 126 373 219 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 116 625 457 forintot termelt. A hazai mozik összesen 77 495 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Gerard Butler motorbalesete miatt a Támadás a Fehér ház ellen 3 forgatása az eredetileg tervezett időponthoz képest három hónap csúszással kezdődött meg.

(hp)
 

Gerard Butler egy interjúban elmondta, hogy a film sokkal sötétebb és karakter központúbb lesz, mint az első két rész, ilyen értelemben pedig a 2017-es Logan - Farkashoz hasonlította, valamint kifejezte abbéli reményét, hogy a harmadik résszel lezárul a franchise.

(hp)
 

Mike Banning (Gerard Butler) feleségét az első két résszel ellentétben a Támadás a Fehér ház ellen 3-ban nem Radha Mitchell, hanem Piper Perabo alakítja.

(hp)
 

A Támadás a Fehér ház ellen trilógia az egyetlen a filmtörténetben, melynek mind a három részét más cég forgalmazta (FilmDistrict, Gramercy, Lionsgate).

(hp)
 

A Támadás a Fehér ház ellen 3 a második film, melyben Morgan Freeman alakítja az Egyesült Államok elnökének szerepét. Korábban az 1998-as Deep Impactben láthattuk ebben a szerepben.

(hp)
 

A film egyik főbb szerepét eredetileg Holt McCallany alakította volna, de végül kénytelen volt visszalépni, mivel a forgatás egybeesett volna a Mindhunter című sorozatának munkálataival.

(hp)
 

A Támadás a Fehér ház ellen 3 forgatása Virginia Water Lake-ben zajlott.

(hp)
 

2019. január 22-én derült ki, hogy az első két résszel ellentétben nem Trevor Morris, hanem David Buckley írja a Támadás a Fehér ház ellen 3 zenéjét.

(hp)
 

A első résszel ellentétben a Támadás a fehér ház 3-ban nem Aaron Eckhart alakítja az Amerikai Egyesült Államok elnökét.

(hp)
 

Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása forgatása 2018. február 7-én kezdődött meg.

(hp)
 

Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukásában Gerard Butler a főszerep eljátszása mellett a film produceri teendőit is ellátta.

(hp)
 

A Támadás a Fehér ház ellen franchise harmadik részét 2016. október 28-án jelentették be hivatalosan.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.