Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
14
Képek
1
Videók
Deep Impact
 
indingo   2019. 01. 25.

legújabb vélemény

Katasztrófa film, kevés látványelemmel, kevés izgalommal egy kis unalommal, néha túl sok valótlan emberi megnyilvánulással, de azért mégis végignézzük, hátha valami váratlan dolog történik benne.

 
esfworld   2016. 01. 14.

Tele volt klisékkel, de elég jól átjött a hangulat. Amikor gyerekként láttam, ahogy becsapódik az aszteroida, elkezdtem nagyon sokat foglalkozni a témával.


 
anyika   2015. 03. 17.

Kissé sablonos katasztrófafilm, a jelenetek túlzóak. Plussz élményt nem ad a hasonló filmekhez képest. Érzelmekben nem szenved hiányt, az önfeláldozás -ád bajtársiság áll a középpontban.

 
Vuk   2015. 04. 13.

Volt már ilyen film nem is egy. A Deep Impact igyekszik más lenni, mint az eddigiek, a film próbálja valósághűen visszaadni, hogy mi lenne a vélhető forgatókönyv, ha ez valóban bekövetkezet volna. A film egész jó, sajnos néhol kissé unalmas, de azért nézhető. Leginkább Morgan Freeman alakítása maradt meg bennem.

 
gerda   2015. 02. 17.

Ez egy tipikus katasztrófafilm, teljesen átlagos. Bár feltehetően hatalmas pénzekből valósították meg, szerintem nem lett annyira jó. A cselekmény néhol foghíjas, néhol pedig feleslegesen lassú. Az emberek reakció a statisztáktól a színészekig hitelesnek mondható. Mindent összevetve ez egy élvezhető film, de semmi extra.

A film összbevétele 349 464 664 dollár volt (imdb.com).

 

A film az Armageddon riválisának szánták.

(HETEDIK )
 

A filmben látható kiválasztási terv a 2012-ben is szerepet kap.

(HETEDIK )
 

Az elnök ezúttal Morgan Freeman volt.

(HETEDIK )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.