Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
35
Szereplők
24
Vélemények
26
Képek
8
Videók

Vélemények: Támadás a Fehér Ház ellen 2. - London ostroma (2016)

 
Érdeklődő   2020. 05. 25.

legújabb vélemény

A második része is hibátlan

Aggódva ültem neki a másodikként létrejött akciófilmnek. Tapasztalataim szerint, ugyanabból a történetből nem lehet kihozni még egy részt, de itt nem ez történt. Az események ebben a részben is folyamatosan pattanásig feszítették a húrt, így a film végéig nem is vettem észre, hogy mikor is fogyott el a nasi. Szó szerint végig izgultam a filmet.

 
dulkap   2016. 03. 10.

Még jó kis akciófilm is lehetne ez a Die Hard filmek stílusában. Azonban olyan szinten életszerűtlen az egész történet és annyi megmagyarázhatatlan baromság van benne, hogy közepesnél nem sajnos nem jobb. De az tény, hogy nem vontatott vagy unalmas, így azért egyszer simán nézhető.


 
Berto49   2017. 09. 21.

Egyszer-egyszer megnézhető egy ilyen csupa lövöldözésből álló Rambó-szerű hülyeség. Amíg nem történt meg a terrorista támadás, az előkészület a temetésre érdekes volt. Viszont a támadás után rettenetesen gagyivá lett a film. Az elnök és a testőre, Mike (Gerard Butler nem lesz a kedvencem, húsz évvel fiatalabb nálam, de egy kis túlzással legalább annyival idősebbnek néz ki.) sérthetetlen, szitává lövik az autójukat, lezuhan a helikopterük, felrobbantják a terroristák főhadiszállását, de ők kisebb karcolásokkal megússzák! Pár nap múlva utána kell olvasnom, hogy miről is szól a film.

 
diumiu   2017. 12. 29.

Nem gondoltam volna, hogy csinálnak ebből a filmből folytatást, de csak összehozták.... Nem tudom miért döntöttek e mellett, azt gondolom felesleges volt, de ez az én véleményem. Ezt a részt is egyszer nézhetősnek ítélem meg, sajnálom.

 
harnas1207   2018. 12. 06.

Elég keményen indít a film, a vezetők meggyilkolása azt sejteti, hogy ez egy nagyon durva akciófilm lesz. De aztán belefullad a sablonos kiszámítható cselekménybe. Egyszer meg lehet nézni, de amúgy harmatos eresztés.

 
hsanya182   2016. 06. 15.

Elég gyengére sikerült folytatás, persze akciófilmnek tökéletesen megállja a helyét, nekem valamiért mégis hiányérzetem volt, a tipikus amerikai beszólások, forgatókönyv egyértelműen negatív irányba viszi a filmet... Egynek elmegy.

 
VFTS   2016. 07. 26.

Már a magyar cím is vicces, főleg az eredeti ismeretében. Tipikusan az ismételjük meg az első részt pepitában jellegű folytatás, ami sokat ront az összhatáson. Egyszer nézős film.

 
MMcFly2015   2016. 03. 12.

Amit meg kell hagyni, hogy hangyányit jobban sikerült az első résznél. De még így is egy középszerű, nem túl eredeti, stílusos akciófilm. Egy kemény popcorn mozi, semmi több. A támadás, és az utána lévő menekülés piszkosul látványos, már csak ez miatt érdemes volt mozivásznon látni. A második felében már nem szól jóformán semmiről. Súlytalanná válik. Èrtelmetlen golyózápor, valósághűtlen akciójelenetekkel, a John Wick féle tempóval. Az elrabolva folytatásaival nyugodtan lehet egy lapon említeni. Tucatfilm, de egyszer simán végig lehet nézni, úgy hogy nem sajnálja az ember a rá szánt időt.

 
Filmelemző   2018. 03. 26.

Nem rossz, de nem is élvonalbeli, még saját műfajában, az amerikai látvány-akciók között sem. Pozitívumok: tetszetős, hogy London utcáin zajlik az amerikai elnök üldözése (az mondjuk már nem annyira, hogy hogyan lesz pillanatok alatt kihaltan üres, egy több milliós nagyváros). Jól megcsinált az egyetlen személyi testtőrrel való védekezés és jók a verekedések is, meg a védett ház megjelenítése. Gagyi a szájbarágó amerikai világfelfogás közzététele és a sok túlzó jelenet. Butler keménykedik, de kicsit hitelesebb is lehetne. Átlagnál hangyányival jobb. Értékelés: 6 / 10

 
kevelin   2019. 06. 09.

szerintem látványosabbra és izgibbre sikeredett mint az első rész. bár én amugy is imádom Londont és szinte az összes ismertebb hollywoodi filmet láttam már ami ott jáátszódik így részemről már ezzel jobbnak minősült mint az első de igazából izgalmakból fordulatokból most sem volt hiány. tetszett az is h most nem csak az amerikaiakra volt kihegyezve a sztori bár a többiek nem sok szerepet kaptak de akkor is. érdekes módon az oroszokat valahogy egyik filmbe se keverték bele....

 
szabomarc   2019. 01. 20.

Az első rész sem volt egy világmegváltó alkotás, ezt erről a részről még kevésbé lehet elmondani. Semmi emlékezetes nem történt, egy teljesen átlagos akciófilm.

 
Nagyonjóképű   2020. 03. 05.

Sokkal jobbra sikeredett, mint az első rész. Hamar beindult, látványos volt, végig pörgős. Végre nem tipikus amerikai helyszínt választottak, ez is pozitívum.

 
Döme   2016. 07. 30.

Tetszett ! Igazi akciófilm. Én személy szerint szeretem a régebbi akciófilmeket és az újakban sokszor csalódom, de ebben nem kellett. Gerard Butler-ék letették ezt a mozit nekünk az asztalra és jó lett. Ja és vegyük figyelembe azt, hogy ez egy folytatás, egy második rész, és azt tudjuk , hogy általában ezek , hogy szoktak sikerülni. Ez pedig jó lett. Gereard Butler egy sokoldalú, nagyszerű színész és ezt most is láthattuk. A cím kissé bugyuta. Támadás a fehér ház ellen 2.- Londod ostroma. Ugye? Van benne némi csúszás. De jó film.

 
cinderella   2016. 08. 13.

Nekem kifejezetten tetszett annak ellenére, hogy sok valószerűtlen jelenet volt benne. De ezektől el tudtam vonatkoztatni, hiszen a legtöbb akciófilm tele van ilyenekkel. Számomra nem volt egy unalmas pillanata sem, akciódús jó dumákkal. Kevés az olyan film, amit az elejétől a végéig végig tudok úgy nézni, hogy közben más ne vonja el a figyelmemet, de ez közéjük tartozik.

 
Ancsus   2017. 02. 08.

Az első rész után ez egy kissé csalódás volt. Nem volt benne túl sok akció é izgalom. Nem erre számítottam, hanem egy sokkal jobb filmre. Legfeljebb egyszer nézhető.

 
Vibozsofi   2016. 03. 09.

Kiváló film profi szereplőkkel. Nem csalódtam bennük. Magával ragadó, érdekfeszítő történet, amiben végig pörögnek az események és nem unatkoztam rajta. Ajánlom!

 
Onódi Zoltán   2018. 05. 09.

Kicsit lesokkolt. Vártam egy egy jó kis akció filmet erre kaptam egy szuperment. Számomra egyszer nézős, nem ér az első rész nyomába.

 
Robert Langdon   2020. 04. 11.

Sokan írják már megint, hogy sablon, klisé... Nekem már a kommentek sablonosak. Mégis, milyen legyen egy jó akciófilm, ha nem ilyen? Egyébként szerintem nincs már olyan film, ami ne lenne az. Nincs ezzel a filmmel semmi gond. Pörög végig. Ugyanúgy tetszett, mint az első rész. Kár, hogy nem lassabban, egyenként nyírták ki az elnököket, de annyi baj legyen. Viszont abban egyetértek egy előttem szólóval, hogy iszonyatosan életszerűtlen. Bár a 2. világháborúban csúnyábban nézett ki London, de akkor 5 évig bombázták. De a film azt adja, amit vár tőle az ember az első rész és az előzetes után. Szerintem az első jobb volt, ebben nem éreztem azt a feszültséget, mint abban, de azért nem csalódtam benne. Ez is 5-ös.

 
Zsidai Adri   2016. 06. 08.

Szerintem nagyon izgalmas, fordulatos film, jó színészekkel. Látvány valami zseniális volt.

 
george08   2016. 05. 06.

Nem a világ legbonyolultabb filmje, de akárcsak az első rész, ez is hozza szintet és arra a másfél órára sikeresen kikapcsol míg nézed. A látvány tetszett, hiába nem 100 millióból készült. A történet is rendben volt, a karakterek hozzák a szintet. Gerard Butler - Aaron Eckhart páros pedig egész jól működik, egy esetleges 3. részben megnézném más helyzetben, hogy viselkednének.

 
tjunior   2016. 07. 08.

Talán egy hajszállal jobb mint az első rész. Na nem mintha ez olyan nagy teljesítmény lenne, de tény. Kicsit talán jobb az akció, talán kevésbé primitív és buta. De azért ez még mindig egy gyenge közepes, buta és primitív akciófilm.

 
Fiximan   2016. 06. 26.

Erőszakos és egyúttal inkoherens akciófilm. Gyakorlatilag egy jól bevált receptre készült, vagyis a világot nem váltja meg, de az idődet le tudod ütni vele. Mindenesetre csak fenntartásokkal tudom ajánlani.

 
phelixmad   2016. 06. 17.

Egy közepesen ostoba, nem túl eredeti akciófilm, de egyet meg kell hagyni: semmiképp sem untató. Ez pedig épp elég a közepes értékeléshez.

 
tamas84   2016. 06. 03.

Hát, most erre mit mondhatnék? Egy újabb akcióhős, akire millió golyót lőnek ki, de valahogy egyik sem találja el. Azért ennél ma már sokkal több kéne....

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.