Játssz egy 32" LG LED televízióért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
56

Vakító napfényben

(A Bigger Splash)
 
27
10
8
39
Vakító napfényben
 
indingo   2017. 10. 03.

Nagyon izgalmas a film szereposztása, de a történet kicsit esetlen, de azért tetszett. Kicsit furcsállottam, hogy a pali kinyírja a nő volt férjét, de azt különösebben nem zavarja...

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 04. 28.

Nagy merészség volt a „Medence” újraforgatása mai sztárokkal, mert engem Harry alakítója, a szakállas Ralph Fiennes halálra idegesített, viselkedésével és a végtelen pofázásával. Tilda Swanton némán is rettenetesen ronda volt, lehet, hogy más filmben jó, de ebben szörnyű. A másik szakállas, M. Schoenaerts, a legújabb rendező-kedvenc csak volt, mint egy rongybaba, a szőke csajt pedig azért tették csak be, hogy meglegyen a kvartett. Unalmas, igazi nézhetetlen film.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Kicsit zavaros művészfilm, megspékleve néhány pikáns jelenettel. Összességében nézhető alkotás, már a szuper szereposztása miatt is. Tilda lubickol a szerepben.

 
Gábor Rózsa   2017. 07. 01.

Előttem valaki már úgy fogalmazott, hogy "unalmas, igazi nézetetlen film." na pont úgy érzek én is. A 25. perben éreztem, hogy most már elég lesz ki kéne kapcsolni, de valamiért úgy voltam vele, hogy hátha... na nem kellett volna. Unalmas... nagyon unalmas... és a végén sem fogja ezt megváltoztatni.

 
Leoni   2016. 04. 18.

A Titanic filmfesztiválon láttam a filmet, ami érdekes volt, de nem igazán szórakoztató számomra. A szereplők közötti kusza kapcsolatokra rövid beszélgetésekből tudunk következtetni, és nyitott kérdéseket is hagy a film, ami fenntartja a figyelmet, de emellett erőteljesebb alkotást vártam, ha már ilyen karakteres színészeket válogattak össze. Többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nem rossz.

Ralph Fiennes
Dakota Johnson
Ralph Fiennes
Dakota Johnson
Ralph Fiennes
Matthias Schoenaerts
Tilda Swinton
Matthias Schoenaerts
Tilda Swinton
Ralph Fiennes
Dakota Johnson
Tilda Swinton
Ralph Fiennes
Matthias Schoenaerts
Dakota Johnson
 
A nekifutás még rendben is volna: napfény, fülledt erotika és rock and roll. Az érkezés viszont már a nézőnek is kellemetlen, holott az alapanyag és a szereplőgérda alapján, az év egyik legkellemes meglepetése is lehetett volna. 5,5/10
 
A rendező Luca Guadagnino elegánsan vezeti végig közönségét a történeten, nem kimódolt fordulatokkal csábít minket, vagy direkt félrevezetéssel incselkedik. Eklektikus karaktereit a vágástechnikával húzza alá, nem túlsúlyban, de „szabályszegéseket”, ugróvágásokat, képek furcsa egymás utániságát is alkalmaz a film. 80%
 
Szórakoztató és régimódi nyári mozi európai és szerzői felhangokkal, de mindenekelőtt kitűnő színészekkel – dióhéjban ez az A Bigger Splash. Mindemellett pedig a filmet egyfajta furcsa kettőség jellemez: többletértékkel bír, de hiányérzetet is hagy maga után. 7/10
 

A film az 1969-ben bemutatott Jacques Deray által rendezett, A medence remake-je.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A címet, 'A Bigger Splash', egy színes festmény inspirálta, amelyet David Hockney festett 1967-ben. A film végén a stáblsita közben pedig köszönetet is mondanak Hockney-nek.

(szaka123 )
 

Pantelleria a helyszín. Igaz Olaszországtól csak 100 km-re.

(Kirana80 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.