Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
12
Vélemények
39
Képek
7
Videók
Vakító napfényben
 
indingo   2017. 10. 03.

Nagyon izgalmas a film szereposztása, de a történet kicsit esetlen, de azért tetszett. Kicsit furcsállottam, hogy a pali kinyírja a nő volt férjét, de azt különösebben nem zavarja...

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 04. 28.

Nagy merészség volt a „Medence” újraforgatása mai sztárokkal, mert engem Harry alakítója, a szakállas Ralph Fiennes halálra idegesített, viselkedésével és a végtelen pofázásával. Tilda Swanton némán is rettenetesen ronda volt, lehet, hogy más filmben jó, de ebben szörnyű. A másik szakállas, M. Schoenaerts, a legújabb rendező-kedvenc csak volt, mint egy rongybaba, a szőke csajt pedig azért tették csak be, hogy meglegyen a kvartett. Unalmas, igazi nézhetetlen film.


 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Próbáltam keresni a vezérfonalat, a mondanivalót de nem igazán találtam meg. Filmélménye sem túl magas, a története is semleges. A gyilkosság meg tök felesleges volt.

 
VvV   2018. 12. 22.

Ő is egy leporolt alkotás. A története olyan lagymatag, maga a helyszín gyönyörű.

 
Gábor Rózsa   2017. 07. 01.

Előttem valaki már úgy fogalmazott, hogy "unalmas, igazi nézetetlen film." na pont úgy érzek én is. A 25. perben éreztem, hogy most már elég lesz ki kéne kapcsolni, de valamiért úgy voltam vele, hogy hátha... na nem kellett volna. Unalmas... nagyon unalmas... és a végén sem fogja ezt megváltoztatni.

Ralph Fiennes
Dakota Johnson
Ralph Fiennes
Dakota Johnson
Ralph Fiennes
Matthias Schoenaerts
Tilda Swinton
Matthias Schoenaerts
Tilda Swinton
Ralph Fiennes
Dakota Johnson
Tilda Swinton
Ralph Fiennes
Matthias Schoenaerts
Dakota Johnson
 
A nekifutás még rendben is volna: napfény, fülledt erotika és rock and roll. Az érkezés viszont már a nézőnek is kellemetlen, holott az alapanyag és a szereplőgérda alapján, az év egyik legkellemes meglepetése is lehetett volna. 5,5/10 több»
 
A rendező Luca Guadagnino elegánsan vezeti végig közönségét a történeten, nem kimódolt fordulatokkal csábít minket, vagy direkt félrevezetéssel incselkedik. Eklektikus karaktereit a vágástechnikával húzza alá, nem túlsúlyban, de „szabályszegéseket”, ugróvágásokat, képek furcsa egymás utániságát is alkalmaz a film. 80% több»
 
Szórakoztató és régimódi nyári mozi európai és szerzői felhangokkal, de mindenekelőtt kitűnő színészekkel – dióhéjban ez az A Bigger Splash. Mindemellett pedig a filmet egyfajta furcsa kettőség jellemez: többletértékkel bír, de hiányérzetet is hagy maga után. 7/10 több»

A film összbevétele 7 545 758 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 8 381 196 forintot termelt. A hazai mozik összesen 6 616 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A film az 1969-ben bemutatott Jacques Deray által rendezett, A medence remake-je.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A címet, 'A Bigger Splash', egy színes festmény inspirálta, amelyet David Hockney festett 1967-ben. A film végén a stáblsita közben pedig köszönetet is mondanak Hockney-nek.

(szaka123)
 

Pantelleria a helyszín. Igaz Olaszországtól csak 100 km-re.

(Kirana80)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.