Dakota Johnson szabályosan sokkolta a Sundance Filmfesztivál közönségét egy Armie Hammerrel kapcsolatos viccel.

A színésznő a Sundance Institute nyitóestjén, a Taste Of Sundance gálaesten adta át Luca Guadagninónak az Icon Award-díjat. Daktona Johnson és Guadagnino egyébként  korábban a Vakító napfényben és a Sóhajok filmeken dolgoztak együtt.

Dakota a beszéde során megemlítette, hogy Luca rendezte Armie Hammert a Szólíts a neveden című filmben, majd a színész ellen felhozott vádak után elkészítette a Bones and All című produkciót, amelyben kannibalizmus is szerepel.

“2017-ben itt a Sundance-en a közönsége egy olyan filmet láthatott, amelyet egyedülállóan jellemez miként közelít Luca a történetmeséléshez. A Szólíts a neveden az ő víziója és stílusa. Én nem szerepeltem benne, amit nagyon sajnáltam. Luca felkért, hogy játsszam el a barack szerepét, de az eltérő időbeosztásunk ezt nem tette lehetővé. Hála Istennek, mert akkor én lettem volna a másik nő, akit Armie Hammer meg akart volna enni” - mondta a színésznő.

Már ezen a ponton érezhető a közönség megrökönyödése, Johnson viszont hozzáteszi: “Öt év telt el azóta, hogy itt bemutatták azt a filmet, és Luca nem hagyta abba, hogy izgalmas helyekre vigyen minket. Ki gondolta volna, hogy a kannibalizmus ennyire népszerű?”

63 Sóhajok  (2018)

fantasy | horror | misztikus | thriller

1977-ben egy fiatal amerikai táncos, Susei Bannion Berlinbe költözik, hogy csatlakozzon egy világhírű tánctársulathoz. Érkezését követően a társulat egyik tagja rejtélyes... több»