Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
12
Vélemények
39
Képek
7
Videók

Vélemények: Vakító napfényben (2015)

 
De Matt   2019. 06. 19.

legújabb vélemény

Többet vártam ettől a filmtől

Amikor a főszerepben két olyan színész van, mint Ralph Fiennes és Tilda Swinton, az ember felkészül arra, hogy itt valami kivételes élményben lesz része. Legalábbis erre számít. Ez a film pedig messze nem az, ami lehetett volna belőle. A színészek jók, de a történet kusza, hisz ezeknek az embereknek egy teljesen beteg kapcsolatrendszere van, nem is lehetne más az életük. Talán a film végén Guadagino rendező kárpótolja a közönséget egy fordulattal és egyben tanulsággal, amikor Tilda Swinton megkönnyebbül a rendőr autogramm-kérése után. Összességében a film gyenge, nem villanyozott fel semmivel.

 
indingo   2017. 10. 03.

Nagyon izgalmas a film szereposztása, de a történet kicsit esetlen, de azért tetszett. Kicsit furcsállottam, hogy a pali kinyírja a nő volt férjét, de azt különösebben nem zavarja...


 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 04. 28.

Nagy merészség volt a „Medence” újraforgatása mai sztárokkal, mert engem Harry alakítója, a szakállas Ralph Fiennes halálra idegesített, viselkedésével és a végtelen pofázásával. Tilda Swanton némán is rettenetesen ronda volt, lehet, hogy más filmben jó, de ebben szörnyű. A másik szakállas, M. Schoenaerts, a legújabb rendező-kedvenc csak volt, mint egy rongybaba, a szőke csajt pedig azért tették csak be, hogy meglegyen a kvartett. Unalmas, igazi nézhetetlen film.

 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Próbáltam keresni a vezérfonalat, a mondanivalót de nem igazán találtam meg. Filmélménye sem túl magas, a története is semleges. A gyilkosság meg tök felesleges volt.

 
VvV   2018. 12. 22.

Ő is egy leporolt alkotás. A története olyan lagymatag, maga a helyszín gyönyörű.

 
Gábor Rózsa   2017. 07. 01.

Előttem valaki már úgy fogalmazott, hogy "unalmas, igazi nézetetlen film." na pont úgy érzek én is. A 25. perben éreztem, hogy most már elég lesz ki kéne kapcsolni, de valamiért úgy voltam vele, hogy hátha... na nem kellett volna. Unalmas... nagyon unalmas... és a végén sem fogja ezt megváltoztatni.

 
Kirana80   2016. 08. 03.

Régóta vártam ezt a filmet, és nem csalódtam, sőt!! Úgy érzem még jobbat sikerült alkotni, mint amit valaha is vártam. Nemcsak az elragadó színészi játék amire építhetett a film, és a csodás környezet, de maga a történet szövése is, kibontakoztatása is profi volt, mértéktartó, mégis tökéletes. A megválaszolatlan kérdéseket pedig kifejezetten érdekesnek tartom, sőt izgalmasnak, nem kell mindig mindennek kereknek lennie, elég a sejtetés, majd a finom csattanás. A film minden pillanatában érezhető a feszültség, Harry tényleg nagyon Harry, Paul az ellenpólus, aki visszafogottnak tűnik, Dakota a kissé Lolita figura, nagyon jó! és Tilda Swinton, aki szintén tökéletes! A Medence ezek után már csak valamiféle távoli unokatestvérnek tűnik, egy alapnak. Ezen film sokkal színesebb, és nyilván maibb lett. 4 ember közötti kapcsolati szálak alakulásáról szól a film, bőven van értelme, pszichológiája. Ezt EGYSZERŰEN LÁTNI KELL!!!

 
Leoni   2016. 04. 18.

A Titanic filmfesztiválon láttam a filmet, ami érdekes volt, de nem igazán szórakoztató számomra. A szereplők közötti kusza kapcsolatokra rövid beszélgetésekből tudunk következtetni, és nyitott kérdéseket is hagy a film, ami fenntartja a figyelmet, de emellett erőteljesebb alkotást vártam, ha már ilyen karakteres színészeket válogattak össze. Többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nem rossz.

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Kicsit zavaros művészfilm, megspékleve néhány pikáns jelenettel. Összességében nézhető alkotás, már a szuper szereposztása miatt is. Tilda lubickol a szerepben.

 
Greeta   2017. 12. 13.

Nem egy tipikus sztár létet bemutató film. Kicsit művészi, minimál történettel, néhány pikáns jelentettel. Maga a film eléggé közepes, egyszer nézős.

 
veress75   2016. 06. 30.

Minden szereplő idegesítő és egyáltalán nem szerethető. Nem igazán vagyok biztos benne, mi is az értelme ennek a filmnek. Egyedül a csodás Tilda Swinton és az ő gyönyörű ruhatára volt érdekes.

 
achyles77   2016. 07. 21.

Nem kevés a megválaszolatlan dolog a filmben. Gondolom az alkotóknak ez azért nem volt világos, mert ők sokkal több háttér információval rendelkeznek a karakterekről, de sajnos a nézőknek csak annyi adott, amit a film meg is mutat. Persze az is lehet, hogy csak én vagyok lassú felfogású és második nézésre már jobban összeállt volna a kép.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.