Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
34
Szereplők
12
Vélemények
39
Képek
7
Videók

Vélemények: Vakító napfényben (2015)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
indingo   2017. 10. 03.

Nagyon izgalmas a film szereposztása, de a történet kicsit esetlen, de azért tetszett. Kicsit furcsállottam, hogy a pali kinyírja a nő volt férjét, de azt különösebben nem zavarja...

 
Berto49 Nézhetetlen  2017. 04. 28.

Nagy merészség volt a „Medence” újraforgatása mai sztárokkal, mert engem Harry alakítója, a szakállas Ralph Fiennes halálra idegesített, viselkedésével és a végtelen pofázásával. Tilda Swanton némán is rettenetesen ronda volt, lehet, hogy más filmben jó, de ebben szörnyű. A másik szakállas, M. Schoenaerts, a legújabb rendező-kedvenc csak volt, mint egy rongybaba, a szőke csajt pedig azért tették csak be, hogy meglegyen a kvartett. Unalmas, igazi nézhetetlen film.


 
TomÁcs   2018. 04. 23.

Próbáltam keresni a vezérfonalat, a mondanivalót de nem igazán találtam meg. Filmélménye sem túl magas, a története is semleges. A gyilkosság meg tök felesleges volt.

 
VvV   2018. 12. 22.

Ő is egy leporolt alkotás. A története olyan lagymatag, maga a helyszín gyönyörű.

 
Gábor Rózsa   2017. 07. 01.

Előttem valaki már úgy fogalmazott, hogy "unalmas, igazi nézetetlen film." na pont úgy érzek én is. A 25. perben éreztem, hogy most már elég lesz ki kéne kapcsolni, de valamiért úgy voltam vele, hogy hátha... na nem kellett volna. Unalmas... nagyon unalmas... és a végén sem fogja ezt megváltoztatni.

 
Leoni   2016. 04. 18.

A Titanic filmfesztiválon láttam a filmet, ami érdekes volt, de nem igazán szórakoztató számomra. A szereplők közötti kusza kapcsolatokra rövid beszélgetésekből tudunk következtetni, és nyitott kérdéseket is hagy a film, ami fenntartja a figyelmet, de emellett erőteljesebb alkotást vártam, ha már ilyen karakteres színészeket válogattak össze. Többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nem rossz.

 
Kirana80   2016. 08. 03.

Régóta vártam ezt a filmet, és nem csalódtam, sőt!! Úgy érzem még jobbat sikerült alkotni, mint amit valaha is vártam. Nemcsak az elragadó színészi játék amire építhetett a film, és a csodás környezet, de maga a történet szövése is, kibontakoztatása is profi volt, mértéktartó, mégis tökéletes. A megválaszolatlan kérdéseket pedig kifejezetten érdekesnek tartom, sőt izgalmasnak, nem kell mindig mindennek kereknek lennie, elég a sejtetés, majd a finom csattanás. A film minden pillanatában érezhető a feszültség, Harry tényleg nagyon Harry, Paul az ellenpólus, aki visszafogottnak tűnik, Dakota a kissé Lolita figura, nagyon jó! és Tilda Swinton, aki szintén tökéletes! A Medence ezek után már csak valamiféle távoli unokatestvérnek tűnik, egy alapnak. Ezen film sokkal színesebb, és nyilván maibb lett. 4 ember közötti kapcsolati szálak alakulásáról szól a film, bőven van értelme, pszichológiája. Ezt EGYSZERŰEN LÁTNI KELL!!!

 
Bazzzsi   2017. 11. 21.

Kicsit zavaros művészfilm, megspékleve néhány pikáns jelenettel. Összességében nézhető alkotás, már a szuper szereposztása miatt is. Tilda lubickol a szerepben.

 
Greeta   2017. 12. 13.

Nem egy tipikus sztár létet bemutató film. Kicsit művészi, minimál történettel, néhány pikáns jelentettel. Maga a film eléggé közepes, egyszer nézős.

 
veress75   2016. 06. 30.

Minden szereplő idegesítő és egyáltalán nem szerethető. Nem igazán vagyok biztos benne, mi is az értelme ennek a filmnek. Egyedül a csodás Tilda Swinton és az ő gyönyörű ruhatára volt érdekes.

 
De Matt   2019. 06. 19.
Többet vártam ettől a filmtől

Amikor a főszerepben két olyan színész van, mint Ralph Fiennes és Tilda Swinton, az ember felkészül arra, hogy itt valami kivételes élményben lesz része. Legalábbis erre számít. Ez a film pedig messze nem az, ami lehetett volna belőle. A színészek jók, de a történet kusza, hisz ezeknek az embereknek egy teljesen beteg kapcsolatrendszere van, nem is lehetne más az életük. Talán a film végén Guadagino rendező kárpótolja a közönséget egy fordulattal és egyben tanulsággal, amikor Tilda Swinton megkönnyebbül a rendőr autogramm-kérése után. Összességében a film gyenge, nem villanyozott fel semmivel.

 
achyles77   2016. 07. 21.

Nem kevés a megválaszolatlan dolog a filmben. Gondolom az alkotóknak ez azért nem volt világos, mert ők sokkal több háttér információval rendelkeznek a karakterekről, de sajnos a nézőknek csak annyi adott, amit a film meg is mutat. Persze az is lehet, hogy csak én vagyok lassú felfogású és második nézésre már jobban összeállt volna a kép.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.