Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Tartsd bent a sötétséget (2018)

Hold the Dark
Filmadatlap
 
27
Szereplők
1
Vélemények
2
Képek
1
Videók

Galéria (2)

Videók (1)

 
dailyfilmsan   2019. 05. 08.

legújabb vélemény

0

Háát nem igazán tudom hova tenni a filmet. Nagyon fura, még az elején azt hittem misztikus lesz. A közepén krimit, esetleg trillert sejtettem kibontakozni, de végül nem kaptam semmit csak egy nagy kérdőjelet a fejem fölé. Nem is értem kinek a fejéből... több»

 
Összességében azt mondanám, hogy ha szeretnél egy olyan történetet látni, mely a tiltott dolgokról, a családról, az ember és a természet szoros kapcsolatáról, illetve az erre reflektáló, emberben lakó állatról szól, mindezt pedig gyomorba vágó hangulattal, hátborzongatóan gyönyörű, egyben felkavaró képekkel és tökéletesen passzoló zenei taktusokkal van elmesélve, akkor a Hold the Dark a te filmed. Ha viszont egy következetes, intelligens történetvezetésű krimithrillerre vágysz, akkor inkább keress tovább! több»
 
Bátran ajánlom azoknak, akik vágynak egy szemet gyönyörködtető tájakon játszódó, jól eltalált hangulattal dolgozó thrillerre, amely szórakoztatónak és olykor elgondolkodtatónak bizonyul annak ellenére, hogy ennél jóval többet is ki lehetett volna hozni belőle. több»