Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
NA
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 05. 08.

legújabb vélemény

Háát nem igazán tudom hova tenni a filmet. Nagyon fura, még az elején azt hittem misztikus lesz. A közepén krimit, esetleg trillert sejtettem kibontakozni, de végül nem kaptam semmit csak egy nagy kérdőjelet a fejem fölé. Nem is értem kinek a fejéből esett ki ez az össze-visszaság. Mindenki mindenki ellen, talán ez volt a legegyértelműbb amit le lehetett szűrni a filmből. Olyan hogy mondanival, konklúzió ááá olyan nem volt. Elég gyenge és ha tudtam volna hogy nem lesz jó bele sem fogok.

 
keresztes73   2018. 10. 15.

Eleinte érdekesnek indult. A közepe tájékától azonban kezdett zavarossá kuszává válni az egész sztori. Sajnos holt lagymatag és unalom az egész. Sajnálom a két órát amit erre a filmre pazaroltam.

 
Bátran ajánlom azoknak, akik vágynak egy szemet gyönyörködtető tájakon játszódó, jól eltalált hangulattal dolgozó thrillerre, amely szórakoztatónak és olykor elgondolkodtatónak bizonyul annak ellenére, hogy ennél jóval többet is ki lehetett volna hozni belőle. több»
 
Összességében azt mondanám, hogy ha szeretnél egy olyan történetet látni, mely a tiltott dolgokról, a családról, az ember és a természet szoros kapcsolatáról, illetve az erre reflektáló, emberben lakó állatról szól, mindezt pedig gyomorba vágó hangulattal, hátborzongatóan gyönyörű, egyben felkavaró képekkel és tökéletesen passzoló zenei taktusokkal van elmesélve, akkor a Hold the Dark a te filmed. Ha viszont egy következetes, intelligens történetvezetésű krimithrillerre vágysz, akkor inkább keress tovább! több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.