Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
59%

Tartsd bent a sötétséget (2018)

Hold the Dark
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård
Alexander Skarsgård
Beckham Crawford
Jeffrey Wright

Videók (1)

 
Hondati   2022. 06. 05.

legújabb vélemény

0
Erős hidegzet

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A történet lassan indul be és lassú is marad végig, azonban a katartikus jelenetek adják meg ennek a filmnek a fűszert és a feszült hangulatot. Láttunk már ilyet a hómezőn. Vörösre színezett fájdalmak, elborult elmék. Miért is lenne mindenki normális, amikor a világ sem az. Még ezen a világvégi tájon is akad egy bosszúálló, mindenkire haragszom forma, csakhogy érdekes legyen az amúgy nyugodt és szép vidék. Hozza is az ötödikbe pakolt váltó a meghökkentő fordulatot, csakhogy fogva tartson. Én elhittem ezt a sztorit, csak azt sajnálom, hogy kalkuláltak a folytatással a végén. Nem kéne, mert ez igy majdnem tökéletesen rendben volt.

 
dailyfilmsan   2019. 05. 08.

0

Háát nem igazán tudom hova tenni a filmet. Nagyon fura, még az elején azt hittem misztikus lesz. A közepén krimit, esetleg trillert sejtettem kibontakozni, de végül nem kaptam semmit csak egy nagy kérdőjelet a fejem fölé. Nem is értem kinek a fejéből... több»

 
Összességében azt mondanám, hogy ha szeretnél egy olyan történetet látni, mely a tiltott dolgokról, a családról, az ember és a természet szoros kapcsolatáról, illetve az erre reflektáló, emberben lakó állatról szól, mindezt pedig gyomorba vágó hangulattal, hátborzongatóan gyönyörű, egyben felkavaró képekkel és tökéletesen passzoló zenei taktusokkal van elmesélve, akkor a Hold the Dark a te filmed. Ha viszont egy következetes, intelligens történetvezetésű krimithrillerre vágysz, akkor inkább keress tovább! több»
 
Bátran ajánlom azoknak, akik vágynak egy szemet gyönyörködtető tájakon játszódó, jól eltalált hangulattal dolgozó thrillerre, amely szórakoztatónak és olykor elgondolkodtatónak bizonyul annak ellenére, hogy ennél jóval többet is ki lehetett volna hozni belőle. több»