Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Röfi (Malacka) (2022)

Cerdita
Filmadatlap
 
22
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
5
Videók

Galéria (4)

Carmen Machi
Carmen Machi
Carmen Machi

Videók (5)

 
stomachh   2023. 01. 07.

legújabb vélemény

0

A kohézió teljes hiányát érzem. Van benne horror is, dráma is, de ide-oda kapcsolgat a kettő között, semmi nem tartja össze. Ezt az ötletet sokkal jobban is meg lehetett volna valósítani. Gyenge közepes.

 
Eastern79   2023. 01. 07.

1
Félresikerült próbálkozás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nem tudom, hogy csak a fordítás minőségének tudható-e be, de a dialógusok súlytalanok, suták. A hangulat szintén furcsa a témához képest, mert miközben egy sorozatgyilkos ténykedésének lehetünk szem- és fültanúi, előkerül a testképzavar témája is. Hullámzó minőségben bontja ki a főhősnő kálváriáját, a jellemfejlődés íve megtörik azokban a percekben, amikor gyakorlatilag nem történik semmi. Karakterdrámának gyenge, és az utolsó pár perc is kimerül egy light body horrorban. Nagy lehetőség van a témában, sajnos ez a próbálkozás nagyon szétesett ahhoz, hogy bármit hozzátegyen érdemben akár a műfajhoz, akár a felvetett témához, mert bár moralizál, de egyértelműen nem foglal állást.

 
Linda31   2022. 11. 14.

0
Tényleg egyedi

Hogy miért adtam 4est?Mert ez tényleg nem átlagos, szerintem. A mai világban felkapott sajnos a testképszégyenítés, talán ezért is készült a film. Szóval a főszereplő hölgy az biztos, hogy nem egy átlagos címszereplő csinibaba. A morális kérdések pedig elgondolkodtatók, itt is. Vajon ki is az igazi áldozat és az igazi bűnös?

 

A film Carlota Martínez-Pereda első nagyjátékfilmes rendezése.

(csd)
 

"Azért írtam ezt a filmet, hogy szembenézzek a saját félelmeimmel. A valódi élet félelmeivel. Mert tinédzsernek lenni félelmetes tud lenni" - nyilatkozta korábban a film rendezője és írója, Carlota Pereda

(csd)