69% 150 szavazat
Halál a mocsárban

Halál a mocsárban

Black Water
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
13
Szereplők (13)
18
Képek (18)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Grace a barátjával, Adammel, valamint a húgával, Lee-vel Észak-Ausztrália turisták által ritkán látott területére szeretne látogatni. Sikerül megnyerniük a helyi túravezetõt, Jimet, hogy kísérje el õket az útra. A békésen induló túra rémálomba torkollik, amikor a csónakjukat felborítja egy krokodil és Jim nyom nélkül eltûnik a vízben. Hármójuknak nagy nehezen sikerül felkapaszkodnia egy fára. Rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül a Mangrove mocsárban, a nyugodt vízfelszín alatt ott köröz a gyilkos szörnyeteg, rájuk vadászva. Az igazi kaland csak most kezdõdik.

Ország: Ausztrália
Premier (HU): 2008.11.14.
 
2024.07.06 coraline19

legújabb vélemény

Tökéletes állatos horror

Én szerintem Andrew Trauckinál senki sem tud jobb állatos horrorfilmet csinálni. A The Reef és a Black Water kezet foghat egymással, mert mind a kettő remek film, és nem hollywoodi protekciós f*stenger, mint amilyeneket csinálnak (khm, Préda). Remek volt a film, izgalmas, és a krokodil is csak dicséretet érdemel. Mert nem használtak CGI-t.

0
 
2018.03.25 Mia1982

Egyszer nézős kategória szombat délutánra.

0
 
2022.12.30 HADNAGY

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Korántsem egyszer nézős. Nem szeretném megsérteni az ausztrálokat, viszont ha belegondolunk, hogy valóban jó sok buta ausztrál állampolgárnak jut eszébe, hogy olyan helyre menjenek egy darab csónakkal, ahol ember nincs a közelben, ráadásul senki nem ... Több

0