Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
43

A grizzly birodalma (2015)

Into the Grizzly Maze
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
5
Videók
 
Kóborló   2019. 09. 29.

legújabb vélemény a nap véleménye

A medve a sztár

Szeretem az állatos horrorfilmeket, ezért nem is nagyon gondolkodtam azon, hogy egy picit is utánaolvassak (mondjuk erre valószínűleg rásegített még az eléggé impozáns színészgárda és a nem totál ismeretlen rendező személye is), és a végeredmény egy elég nagy csalódás lett. Kezdeném azzal, hogy a film költségvetése (10 millió dollár) elegendő lett volna ahhoz, hogy egy kisebb amerikai–kanadai független filmes produkciós cég (amit itt a Vertical és a Signature képviselt) simán levezényelje eme alkotást. Viszont keményen érezhető volt, hogy a költségvetésnek egy bizonyosan nagy százalékát arra áldozták fel, hogy igencsak ismert arcokkal találkozhasson a néző. Thomas Jane, James Marsden, Scott Glenn és Billy Bob Thornton nevei azért egyáltalán nem csengenek rosszul, ráadásul a film korai időszakában még az sem volt teljesen kizárva, hogy ezeknél a színészeknél is nagyobb nevű kollégáik fogják eljátszani az egyes karaktereket (ilyenek voltak például Adrien Brody, Gerard Butler, Hayden Christensen vagy Paul Walker). Tehát színészi oldalról egyáltalán nem mondható gyengének a film, ráadásul a medvét sem CGI technikával akarták "életre" kelteni, hanem egy igazi húsvér medvét szerepeltettek benne (aki filmezés terén is már vén rókának, akarom mondani medvének számított, hisz 2001 óta szerepeltetik kisebb-nagyobb filmekben). Viszont sajnos elképesztő sótlannak éreztem a színészek alak... több»

 
Ragemarci   2015. 09. 13.

Egy több mint fél mázsás medve úgy lopakodik mindenki mögé, mint egy orvgyilkos és még egyszer a sátorba is belopózik. A CGI vállalhatatlan gore szint minimális szóval ócska az egész.


 
Kaslerka   2016. 12. 28.

Ez a film egy vicc. Gagyi szinészi játék, gagyi (értelmetlen) jelenetek, gagyi cgi. Kerüljétek messze. Ha ilyen filmet akartok látni, akkor ajánlom mindenki figyelmébe a "Backcountry" c. filmet. Sokkal látványosabb és nem utolsósorban az igaz történet...

Billy Bob Thornton
Billy Bob Thornton
Piper Perabo
James Marsden
James Marsden
James Marsden
Michaela McManus
Billy Bob Thornton
 

A filmben szereplő medvét (Bart) már több filmben alkalmazták, többek közt a Dr. Dolittle 2, az Út a vadonba, vagy a 2016-os Elliott,a sárkányban.

(Kóborló )
 

A film egyik szerepére meghallgatták Missy Peregrym színésznőt, de a producerek végül nem őt választották. Viszont a színésznő még ugyanabban az évben (2014-ben) szerepet vállalt egy szintén medvés filmben, ez volt a Backcountry.

(Kóborló )
 

Eredetileg Adrien Brody és Gerard Butler páros alakította volna a testvérpárost, de mivel a két színész gázsija lényegesen megemelte volna a film költségvetését, más színészek kerültek a helyükre.

(Kóborló )
 

Felcan lőszer van a főszereplő táskájában.

(mamiéstöti2)
 

Continental West busszal érkezik haza a főszereplő.

(mamiéstöti2)
 

Chad Michael Murray, Hayden Christensen és Paul Walker neve is felmerült Rowan szerepére, mielőtt az James Marsdenhez került volna.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.