48% 173 szavazat
Elsodródva

Elsodródva

Open Water 2: Adrift
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
18
Szereplők (18)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Amy, James, Zach és a többi régi középiskolás haver egy luxusjachton tölti a hétvégét. A remek bulinak ígérkező esemény azonban rémálomba fordul, amikor elfelejtik leengedni a hajólétrát, mielőtt mindannyian beugranak a vízbe úszni. Így nem tudnak visszamászni a hajóra, viszont mérföldekre vannak a parttól. Ráadásul Amynek víziszonya van, és legnagyobb ijedtségére a kisbabája egyedül maradt a hajón. Ahogy egyre kilátástalanabbá lesz a helyzetük, az egykori jó barátok egymás ellen fordulnak. Ádáz küzdelem kezdődik a túlélésért.

Rendező: Hans Horn
Ország: Németország
Premier (HU): 2008.01.04.
 
2021.11.12 BoBamburg

legújabb vélemény

Mint az első rész, ez is tök szórakoztató és feszült film. És függetlenül attól, hogy nagy változások nincsenek az előzőhöz képest (itt nem ketten, hanem négyen vannak a vízben), nagy izgalommal néztem végig ezt is.

0
 
2019.01.21 HercegPeter

Az ilyen témájú filmektől mindig kiráz a hideg. Nyilvánvaló, hogy mindenki végig ugyanarra vár, hogy mikor érkeznek meg végre azok a fránya cápák, akiket ugyan senki sem szeretne látni, de mégsem teljes nélkülük egy tengeres/hajótöröttes film. Nem tu... Több

0
 
2015.05.21 Domino

A legnagyobb gond a filmmel, hogy egyszerűen nem képes lekötni az ember figyelmét másfél órán keresztül. Annyira érdektelenségbe tud fulladni, hogy alighanem talán csak maga a film hangulata menti meg. Hát, minden esetre egy próbát érdemes tenni vele.

0
 
2018.11.26 nikla113

Szerintem ez egy egészen korrekt, középkategóriás film, amit egyszer meg lehet nézni, de sajnos semmi nem tud maradni belőle. Nem az a fajta agyalós sztori, inkább egy sablonos történet, ami egy ideig szórakoztató tud maradni, de ennyi.

0
 

A film nyitózenéjének a címe (Godspeed) ugyanaz, mint a jacht neve (GODSPEED).Szerző: VFTS

#1