Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
52

Elsodródva (2006)

Open Water 2: Adrift
Filmadatlap
 
18
Szereplők
3
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Elsodródva
 
HercegPeter   2019. 01. 21.

legújabb vélemény

Az ilyen témájú filmektől mindig kiráz a hideg. Nyilvánvaló, hogy mindenki végig ugyanarra vár, hogy mikor érkeznek meg végre azok a fránya cápák, akiket ugyan senki sem szeretne látni, de mégsem teljes nélkülük egy tengeres/hajótöröttes film. Nem tudom eldönteni, hogy a logikátlan cselekedeteket itt hibának lehet-e felróni, vagy pont ellenkezőleg és éppen hogy ez a reális. Lehet én se tennék másként. A vége nem egészen tiszta. Horrornak talán nem nevezhető, de egyszerű tévés thrillernek elmegy.

 
nikla113   2017. 11. 26.

Szerintem ez egy egészen korrekt, középkategóriás film, amit egyszer meg lehet nézni, de sajnos semmi nem tud maradni belőle. Nem az a fajta agyalós sztori, inkább egy sablonos történet, ami egy ideig szórakoztató tud maradni, de ennyi.


 
Domino   2015. 05. 21.

A legnagyobb gond a filmmel, hogy egyszerűen nem képes lekötni az ember figyelmét másfél órán keresztül. Annyira érdektelenségbe tud fulladni, hogy alighanem talán csak maga a film hangulata menti meg. Hát, minden esetre egy próbát érdemes tenni vele.

 

A film nyitózenéjének a címe (Godspeed) ugyanaz, mint a jacht neve (GODSPEED).

(VFTS)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.