Technikai szempontból a film valószínűleg 6 csillagos film. A film azonban minden apróságot jól csinál, és az alapvető dolgokat is jól csinálja. Az utolsó felvonás után már-már olyan érzésem van, mintha 8-at akarnék adni, mert a film mindent lezár, amit megkövetel ahhoz képest, amit a film az első felvonásnál ad. A történet lebilincselővé válik. Ebben az értelemben tényleg zseniális.
A film helyenként kegyetlen, de azt hiszem, ez a film célja, és így azt hozza, amit várnak tőle. Az erőszakos vagy véres jelenetek szerintem nagyon jól sikerültek. Nem túl kevés vagy nem túl sok, de jó, az egyensúly a megfelelő helyeken.
Laura Galán (Sara) valóban nagyszerű teljesítményt nyújt. Nagyon jól játssza a szerepét, és szerintem a film végére sikerül átvernie a nézőt. Kár, hogy a gazember nem olyan meggyőző, mert ez már-már olyan, mint A szépség és a szörnyeteg történet. Én is szerettem Carmen Machit (Sara anyja). Nagyon jól játssza a szerepét. Azt hiszem, a filmben néhány dolgot valóban vígjátékká alakít, ugyanakkor nagyon meggyőző.
Technikai szempontból a film valószínűleg 6 csillagos film. A film azonban minden apróságot jól csinál, és az alapvető dolgokat is jól csinálja. Az utolsó felvonás után már-már olyan érzésem van, mintha 8-at akarnék adni, mert a film mindent lezár, amit megkövetel ahhoz képest, amit a film az első felvonásnál ad. A történet lebilincselővé válik. Ebben az értelemben tényleg zseniális. A film helyenként kegyetlen, de azt hiszem, ez a film célja, és így azt hozza, amit várnak tőle. Az erőszakos vagy véres jelenetek szerintem nagyon jól sikerültek. Nem túl kevés vagy nem túl sok, de jó, az egyensúly a megfelelő helyeken. Laura Galán (Sara) valóban nagyszerű teljesítményt nyújt. Nagyon jól játssza a szerepét, és szerintem a film végére sikerül átvernie a nézőt. Kár, hogy a gazember nem olyan meggyőző, mert ez már-már olyan, mint A szépség és a szörnyeteg történet. Én is szerettem Carmen Machit (Sara anyja). Nagyon jól játssza a szerepét. Azt hiszem, a filmben néhány dolgot valóban vígjátékká alakít, ugyanakkor nagyon meggyőző.