Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
34

A holló 4. - Gonosz ima (2005)

The Crow: Wicked Prayer
Filmadatlap
 
19
Szereplők
2
Vélemények
6
Képek
1
Videók
 
kristoftoth21 Nézhetetlen  2019. 01. 16.

legújabb vélemény

Brandon Lee forog a sírjában

Ez a film mindennek az alja. Egy rettentően rossz történet amely közelében sincs még a felesleges rossz folytatásoknak sem. A csávó meg úgy néz ki a holló festésben mint valami transzszexuális, akiről nem tudom eldönteni hogy fiú e vagy lány. A film sikeresen meggyalázza Brandon Lee örökségét. 1/10 csak mert nem szokás nullát adni, itt szerencsére van olyan hogy nézhetetlen, nem veszítettem volna sokat ha 20 perc után kikapcsolom, de csak azért is muszáj volt végignézni, mert kíváncsi voltam mennyire lehet meggyalázni jó filmeket.

 
Sindyke   2015. 01. 26.

A Crow filmek közül, csak ezt a részt láttam. Bár nem ismertem az előzményeket, mégis meglehetett érteni, nem volt szükség megnézni az előző 3 részt. Nekem nagyon tetszett, nagyon jól alakítja a szerepét a főszereplő.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.