Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Emlékezz a titánokra (2000)

Remember the Titans
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Galéria (7)

Videók (1)

 
HQ Studió   2022. 01. 04.

legújabb vélemény

0

Nagyszerű film, fantasztikus alakításokkal. És ebben nemcsak a főszereplők vannak benne, hiszen remek karaktereket írtak a forgatókönyvbe és nagyon jó a szereplőválasztás. Egyes jeleneteit sziruposnak is lehetne mondani, de én inkább magasztosnak nev... több»

 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

0

Nem igazán nyűgözött le. Sokan áradoztak a filmről, hogy nagyon jól filmvászonra viszi az esélyegyenlőséget, a kitartást a csapatszellemet. Ez mind igaz és tényleg jó a film, csak éppen egy a tucat közül. Ugyan azt nyújtja mint amit ezelőtt meg ezutá... több»

 
rainman   2017. 09. 21.

0

A rasszizmus mindig is sarkalatos téma volt az USA-ban. Az amerikai foci pedig a legrajongottabb sport. A kettő összekapcsolása jó ötletnek bizonyult filmes szempontból. Rasszizmus elleni dráma, sportos közegben a könnyen emészthető fajtából. A téma ... több»

 
Milanman   2018. 04. 05.

0

Szívmelengető film a rasszizmus és a gyűlölet értelmetlenségéről és football filmnek sem utolsó. Csak ajánlani tudom a sport szerelmeseinek, mert betekintést enged egy olyan korszakba, amikor a ma már egyértelműnek tűnő dolgokat akkor még megkérdőjel... több»

 
Bob   2018. 01. 30.

0

Ez a film zseniális, minden percére érdemes odafigyelni. Azok a sportfilmek, amik közben rasszizmus elleni drámák is egyben, legtöbbször jól sikerülnek: Fekete dicsőség, 42-es, A megállíthatatlan, Büszkeség.

 
Ragemarci   2015. 09. 11.

0

Kissé giccses, de fontos film a rasszizmus ellen. Az érdekes, hogy a Disneynél már ekkor nagy fantáziát láthattak Goslingban, ugyanis szinte annyit van a kamera előtt, mint bármely több szöveggel bíró fontos mellékszereplő.

 
Döme   2015. 11. 06.

0

elképesztően jó film !!! nagyon szeretem a sportfilmeket, azon belül az amerikai focis filmeket még jobban. nagyon tetszik az egész történet és az ahogy a sporttal is bemutatja a film, azt az időszakot amikor ennyire jellemző volt a világra ez a bőrs... több»

A film összbevétele 136 706 683 dollár volt (imdb.com).

 

A kosárlabda játékos Lebron James kedvenc filmje.

(dailyfilmsan)
 

A Victory Stadiont, ahol a tényleges bajnokságot játszották, 2006 júliusában bontották le.

(dailyfilmsan)
 

A film nagy részét a grúziai Covingtonban forgatták.

(dailyfilmsan)
 

A filmben látható két játékvezető, E.Y. Coley és B. Keith Harmon valóban az Atlanta Area Labdarúgó Szövetségében dolgozik mint játékvezető.

(dailyfilmsan)
 

A film költségvetése 30 millió dollár volt és jelenleg 137 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)