Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
84%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
7
Képek
1
Videók

Vélemények: Emlékezz a titánokra (2000)

 
TeeRPaaK   2020. 01. 21.

legújabb vélemény

0

örök darab

 
dailyfilmsan   2020. 01. 12.

0

Nem igazán nyűgözött le. Sokan áradoztak a filmről, hogy nagyon jól filmvászonra viszi az esélyegyenlőséget, a kitartást a csapatszellemet. Ez mind igaz és tényleg jó a film, csak éppen egy a tucat közül. Ugyan azt nyújtja mint amit ezelőtt meg ezutá... több»


 
Milanman   2018. 04. 05.

0

Szívmelengető film a rasszizmus és a gyűlölet értelmetlenségéről és football filmnek sem utolsó. Csak ajánlani tudom a sport szerelmeseinek, mert betekintést enged egy olyan korszakba, amikor a ma már egyértelműnek tűnő dolgokat akkor még megkérdőjel... több»

 
rainman   2017. 09. 21.

0

A rasszizmus mindig is sarkalatos téma volt az USA-ban. Az amerikai foci pedig a legrajongottabb sport. A kettő összekapcsolása jó ötletnek bizonyult filmes szempontból. Rasszizmus elleni dráma, sportos közegben a könnyen emészthető fajtából. A téma ... több»

 
Bob   2018. 01. 30.

0

Ez a film zseniális, minden percére érdemes odafigyelni. Azok a sportfilmek, amik közben rasszizmus elleni drámák is egyben, legtöbbször jól sikerülnek: Fekete dicsőség, 42-es, A megállíthatatlan, Büszkeség.

 
Ragemarci   2015. 09. 11.

0

Kissé giccses, de fontos film a rasszizmus ellen. Az érdekes, hogy a Disneynél már ekkor nagy fantáziát láthattak Goslingban, ugyanis szinte annyit van a kamera előtt, mint bármely több szöveggel bíró fontos mellékszereplő.

 
Döme   2015. 11. 06.

0

elképesztően jó film !!! nagyon szeretem a sportfilmeket, azon belül az amerikai focis filmeket még jobban. nagyon tetszik az egész történet és az ahogy a sporttal is bemutatja a film, azt az időszakot amikor ennyire jellemző volt a világra ez a bőrs... több»

 
iaquino   2015. 03. 23.

0

Csöpögős, tolerancia propaganda film, de mégis érzelmileg teljesen magával ragadó és izgalmas tud lenni. Szándékát tekintve egyáltalán nem árul zsákbamacskát, de mellé az élményt magas szinten szállítja. Külön poén látni az ifjonc Ryan Goslingot és Ethan Supleet.

 
SuperBoi   2016. 02. 05.

0

Számomra kicsit erőltetett volt a film üzenete, persze rendben van, hogy igaz történet, amiből mind okulhatunk, de ettől függetlenül elég sablonos (mit van mit tenni, az életben vannak sablonos történetek), ami talán nem ért meg egy megfilmesítést, e... több»

 
Toncsi   2015. 05. 07.

0

Nagyon jó film, megindító, igaz történet, fontos mondanivalóval. Persze van benne egy jó adag amerikai szirup, meg hurráoptimizmus, ami talán nem annyira indokolt, de néha megéri átadni magunkat az ilyen érzéseknek is.