Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
25
Vélemények
46
Képek
1
Videók

Vélemények: Pénzcsináló (2011)

 
hp   2020. 08. 28.

legújabb vélemény

Közel tíz évvel a bemutatásra után is csak azt tudom mondani, hogy az ezredforduló óta nem készült ilyen okos (értsd intelligens), lendületes és izgalmas sportfilm. Precíz, jól megírt, életszerű párbeszédekkel és remek tempóval, Beane szerepében pedi... több»

 
Deku   2017. 07. 26.

Nem értettem a film végén mitől van mindenki úgy elájulva. Az igaz, hogy Brad Pitt nagyszerű volt de ez még nem ok. Teljesen alul teljesített a film minden téren. Ha lehet nem ismételném meg.


 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 18.

Annyi életrajzi film forog a világon,hogy valami újat akarsz,akkor egy igazán erős személyiséget kell választani,legalábbis szerintem.Itt ez közepesen sikerült.Pitt közepes filmje,ő azért hozza a kötelezőt!

 
TribeBubu   2017. 01. 08.

„Hogy hagyhat valakit hidegen a baseball?“ mondja Billy a filmben. Engem hidegebben nem is hagyhatna. Ugyan nincs bajom vele, de semmilyen sportközvetítés nem tud lekötni és sportolni is csak úgy szeretek, ha nem győzelemre megy ki a játék. Ennek el... több»

 
erahurka   2018. 08. 15.

A baseball film, ahol nem a baseball a lényeg. Brad Pitt talán egyik legjobb alakítása egy pörgős párbeszédekre épülő sportfilmben.

 
Olivér Rózsa   2017. 07. 03.

Nekem bejött nagyon. Mondjuk szeretem az ilyen menedzseres filmeket. Európába nem igazán van elterjedve ez a sport, a film segít kicsit jobban belelátni

 
juhasz-david93   2015. 02. 18.

Nekem nem tetszett. Játékosok eladása, vétele, abból a célból, hogy összeálljon egy ütőképes csapat. Ugyanennyire érdekes filmet lehetett volna készíteni például a PES-ben végigvitt Karrier módomról.

 
hejnekem   2015. 05. 09.

Érdekes, szórakoztató filmnek találtam, annak ellenére, hogy néhol vontatott. Nem kell ismerni a baseballt hozzá, anélkül is érthető, akár az élet más területein is alkalmazható dolgokat mutat be a film.

 
jake_green   2018. 08. 16.

Kitűnő motivációs film, egyben durva életrajzi dráma!

 
Teófil   2015. 02. 01.

Nekem nagyon tetszett. Végig érdekesnek találtam, egyáltalán nem unatkoztam rajta.

 
fagitta   2015. 08. 16.

Maga az alap történet nem kirívó, de hála a nagyszerű színészi játéknak és profi előadás módnak, igen jó film kerekedett belőle. Remek fordulatok, a sztori magával ragad.

 
Zénó   2017. 05. 20.

Ha még vágnám is a baseballt... így viszont csak pislogtam a posztokon és a szakkifejezéseken. Kár, mert biztos jó film.

 
anita9215   2016. 05. 08.

A színészek egész jó választás voltak a filmhez azonban gyenge eresztés. Ez ritka gyenge húzás lett. Nem tudom nyugodt szívvel javasolni senkinek mivel egy percig sem tudta lekötni a figyelmemet és valahogy nem az én világom. Akit érdekel persze az úgy is belenéz. Egyszer kibírható.

 
kocoska20   2015. 03. 25.

Nagyon szerethető Brad Pitt-nekem ez a csibészed karaktere. Jól felépített film, ahol nincsenek nagy jelenetek. Kisebb villanások és nüanszok építik fel ezt az érdekes történetet.

 
nagynesze   2015. 08. 30.

Az egyik kedvenc filmem Brad Pitt-től. A sportfilmek között kultusznak örvendő okos, céltudatos mű végig érdekes és szórakoztat, annak ellenére, hogy maga az alaptéma nem a legizgalmasabb dolog.

 
mrstubbs   2015. 11. 26.

Az életrajzi és sport téma kiváló ötvözése. És persze a profi megjelenítés, akár történetben, akár karakterekben egyaránt. Élveztem az egészet, érdemes rá időt szánni

 
ZsozS   2015. 11. 30.

Vontatottnak tűnik, de mégsem az szerintem. Ha együtt élsz a filmmel, akkor a maga nemében zseniális. Brad, - bár nem kellett megerőltetnie magát - telitalálat volt a szerepben!

 
zsfarkas   2015. 03. 09.

A szereposztás miatt vártam többet a filmtől, emiatt éreztem csalódásnak. Viszont van csattanó, a végigkísérő kérdésekre csak a legvégén kapunk választ.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

Ha van olyan film, amire azt tudom mondani, hogy nagyon nem tetszett akkor itt van egy. Leginkább a történet volt az, ami nagyon nem tetszett a többi még talán rendben is lett volna ez azonban elrontotta a szórakozásom.

 
tbandi1989   2015. 04. 01.

Szeretem az életrajzi drámákat, messze a legjobb. Brad Pit hozza a szokásos formáját. Többször nézős.

 
tothzsuzsika   2015. 03. 25.

A sportos filmek nem a kedvenceim, így fenntartásokkal kezdtem el nézni a filmet, de nagyon megnyert már az első pillanatokban. Szuper sztori, jó színészekkel. Végig izgalmas film.

 
manuva   2015. 03. 14.

Jól van megcsinálva, jó nézni, de egyszerűen kevéssé érdekes. Számomra az a kép emlékezetes, amikor a kesztyűt tartó kéz szemszögéből látjuk a magasból zuhanó labdát.

 
Charvi30   2019. 10. 13.

Talán nem véletlen, hogy Brad Pittnek annyira bejött a sztori, hogy a filmben még a produceri feladatokat is magára vállalta, így kétszeresen is tett az alkotás sikeréért - és szerintem abszolút megérte. A sportfilmekből én eleve inkább ezt a vonalat... több»

 
mártilány   2015. 05. 14.

Okos és jó hangulatú film a Moneyball, ami egy olyan ember történetét mutatja be, aki nem adja fel még akkor sem, ha senki sem hisz neki. Brad Pittnek kifejezetten jól állt ez a szerep, és hálás volt a történet, jóllehet a baseball iránti amerikai ra... több»

 
qwertz   2015. 02. 11.

A Pénzcsináló egy kifejezetten izgalmas és feszült film, de láthatóan nagyon sok múlt a forgatókönyvön és a rendezésen: példaként állítanám sok olyan rendező elé, aki igaz történetből szeretne filmet készíteni, mert itt valahogy nagyon jól működött a... több»

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.