68% 64 szavazat
Országúti bordély

Országúti bordély

Love Ranch
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
17
Szereplők (17)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Grace és Charlie Bontempo nyitják meg Nevada állam első legális bordélyházát. A Reno határában álló műintézményen túl azonban Charlie a profi ökölvívás világában is vállalkozni akar, így kerül hozzájuk a nehézsúlyú argentin bokszoló, Armando Bruza. Grace elejétől fogva ellenzi a dolgot, de végül megragadja a nála jelentősen fiatalabb férfi vonzereje. Charlie viszont nem az az ember, aki el tudja viselni, hogy egy szerelmi háromszögtörténet vesztes szereplője legyen... (port.hu)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier: 2010.06.30.
Joe Pesci
 
2016.09.06 Bulki

legújabb vélemény

Nem ez lett Taylor legjobb filmje, annyi szent, de egész szórakoztató. Nem volt zötyögős, nem éreztem hosszú két órának. A zene kellemes, a történet is egész jó. Elnézve az alacsony pontszámot szerintem kicsit alulértékelték.

0
 
2016.06.03 Durran

Csalódtam, nem is kicsit. Romantikus vígjátékot vártam, de hiányzott a filmből a szikra, amitől az ember elhiszi, hogy szerelmes párt lát. Elég alap összetevő. Poénos se volt annyira, hogy vígjátéknak nevezhető legyen. Vagy csak az én ingerküszöböm változott.

0

A film összbevétele 134 904 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film elejém Joe Pesci utalást tesz A királynő című filmre, aminek a főszereplője szintén Helen Mirren.Szerző: mrarizona

#2