Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók
 
Gríz   2016. 12. 25.

Nekem tetszett. Nagyon könnyed, kellemes film volt. A hangulatnak sokat adott, hogy fekete- fehér a film, bár először tartottam tőle, hogy nem fog bejönni. A ruhák és a díszletek korhűek, egy film erejére belecsöppenhettünk 1962- be. A színészek is tetszettek. Csak ajánlani tudom mindenkinek

 
ollókéz   2016. 12. 24.

Számomra kevés volt benne a boksz, a végére már teljesen jelentéktelen volt a nagy összecsapás, és az egész a kapcsolatukról szólt. Teljesen más volt, mint amire számítottam, és jó volt, hogy a filmben megjelent az igazi bokszoló a feleségével, aki nemsokára lesz 80 éves. Szuper volt, hogy be merték vállalni a fekete- fehér képet, ez adta a film igazi hangulatát.


 
csenge   2016. 12. 23.

Jó volt. Kellemesen ötvözi a sport és a szerelmet. Ideális olyan pároknak, ahol a férfi sport bolond, de valami olyant keresnek, amin a nő se unja halálra magát. Kicsit hiányzott, hogy az érzelmek kicsúcsosodjanak, de még így is megérte.

Eero Milonoff
Jarkko Lahti
Oona Airola
Eero Milonoff
Jarkko Lahti
Jarkko Lahti
 
Leginkább az emlékezetesség, az emlékezetes jelenetek és párbeszédek hiányoztak az Olli Mäki legboldogabb napjából, ami bár tényleg mást hozott mint a legtöbb hasonszőrű társa, de ettől még nem sikerült érdekesebbre vagy többrétegűre gyúrni, mint például egy sima Rocky filmet. Cserébe viszont az erős érzelmi hatás elmaradt.
6/10 több»
 
A film talán leginkább megkapó momentuma az, hogy nagy és mély érzéseket letisztultan, „nyugodtan”, minden giccstől és túlcsordulástól mentesen tud ábrázolni. 8,5/10 több»
 

Juho Kuosmanen rendező, Jussi Rantamäki producer, Jarkko Lahti és Oona Airola színészek, valamint Olli Mäki, akit a filmen Lahti alakít, mindannyian Kokkola városából származnak.

(BéBé)
 

A filmbeli Elsi Ask lakásán játszódó jeleneteket a rendező, Juho Kuosmanen lakásán vették fel.

(BéBé)
 

A 2017 Oscar Gálán ez a film képviseli Finnországot a legjobb idegen nyelvű film kategóriában

(BéBé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.