Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Olli Mäki legboldogabb napja (2016)

Hymyilevä mies
Filmadatlap
 
28
Szereplők
3
Vélemények
10
Képek
2
Videók

Galéria (10)

Eero Milonoff
Jarkko Lahti
Oona Airola
Eero Milonoff
Jarkko Lahti
Jarkko Lahti

Videók (2)

 
Gríz   2016. 12. 25.

legújabb vélemény

0

Nekem tetszett. Nagyon könnyed, kellemes film volt. A hangulatnak sokat adott, hogy fekete- fehér a film, bár először tartottam tőle, hogy nem fog bejönni. A ruhák és a díszletek korhűek, egy film erejére belecsöppenhettünk 1962- be. A színészek is tetszettek. Csak ajánlani tudom mindenkinek

 
ollókéz   2016. 12. 24.

0

Számomra kevés volt benne a boksz, a végére már teljesen jelentéktelen volt a nagy összecsapás, és az egész a kapcsolatukról szólt. Teljesen más volt, mint amire számítottam, és jó volt, hogy a filmben megjelent az igazi bokszoló a feleségével, aki n... több»

 
csenge   2016. 12. 23.

0

Jó volt. Kellemesen ötvözi a sport és a szerelmet. Ideális olyan pároknak, ahol a férfi sport bolond, de valami olyant keresnek, amin a nő se unja halálra magát. Kicsit hiányzott, hogy az érzelmek kicsúcsosodjanak, de még így is megérte.

A film összbevétele 562 537 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 965 098 forintot termelt. A hazai mozik összesen 909 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Juho Kuosmanen rendező, Jussi Rantamäki producer, Jarkko Lahti és Oona Airola színészek, valamint Olli Mäki, akit a filmen Lahti alakít, mindannyian Kokkola városából származnak.

(BéBé)
 

A filmbeli Elsi Ask lakásán játszódó jeleneteket a rendező, Juho Kuosmanen lakásán vették fel.

(BéBé)
 

A 2017 Oscar Gálán ez a film képviseli Finnországot a legjobb idegen nyelvű film kategóriában

(BéBé)
 

A film vége felé látható idős házaspár a kikőtőben a valódi Olli Mäki és Raija Mäki.

(ps)