Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
76

Olli Mäki legboldogabb napja

(Hymyilevä mies)
 
Gríz  2016. 12. 25.

Nekem tetszett. Nagyon könnyed, kellemes film volt. A hangulatnak sokat adott, hogy fekete- fehér a film, bár először tartottam tőle, hogy nem fog bejönni. A ruhák és a díszletek korhűek, egy film erejére belecsöppenhettünk 1962- be. A színészek is tetszettek. Csak ajánlani tudom mindenkinek

 
ollókéz  2016. 12. 24.

Számomra kevés volt benne a boksz, a végére már teljesen jelentéktelen volt a nagy összecsapás, és az egész a kapcsolatukról szólt. Teljesen más volt, mint amire számítottam, és jó volt, hogy a filmben megjelent az igazi bokszoló a feleségével, aki nemsokára lesz 80 éves. Szuper volt, hogy be merték vállalni a fekete- fehér képet, ez adta a film igazi hangulatát.

 
csenge  2016. 12. 23.

Jó volt. Kellemesen ötvözi a sport és a szerelmet. Ideális olyan pároknak, ahol a férfi sport bolond, de valami olyant keresnek, amin a nő se unja halálra magát. Kicsit hiányzott, hogy az érzelmek kicsúcsosodjanak, de még így is megérte.

Eero Milonoff
Jarkko Lahti
Oona Airola
Eero Milonoff
Jarkko Lahti
Jarkko Lahti
Smoking Barrels: Olli Mäki legboldogabb napja
Leginkább az emlékezetesség, az emlékezetes jelenetek és párbeszédek hiányoztak az Olli Mäki legboldogabb napjából, ami bár tényleg mást hozott mint a legtöbb hasonszőrű társa, de ettől még nem sikerült érdekesebbre vagy többrétegűre gyúrni, mint például egy sima Rocky filmet. Cserébe viszont az erős érzelmi hatás elmaradt.
6/10
Movieaddicts: Olli Mäki legboldogabb napja
A film talán leginkább megkapó momentuma az, hogy nagy és mély érzéseket letisztultan, „nyugodtan”, minden giccstől és túlcsordulástól mentesen tud ábrázolni. 8,5/10
 

Juho Kuosmanen rendező, Jussi Rantamäki producer, Jarkko Lahti és Oona Airola színészek, valamint Olli Mäki, akit a filmen Lahti alakít, mindannyian Kokkola városából származnak.

(BéBé)
 

A filmbeli Elsi Ask lakásán játszódó jeleneteket a rendező, Juho Kuosmanen lakásán vették fel.

(BéBé)
 

A 2017 Oscar Gálán ez a film képviseli Finnországot a legjobb idegen nyelvű film kategóriában

(BéBé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.