A ringben esnek egymásnak a szörnyek, itt a Szörnyviadal első előzetese!

Alighanem ilyen se volt még, megérkezett ugyanis a Szörnyviadal első előzetese, amelyhez egy posztert is kaptunk. A Paramount Pictures és a WWE Studios közös animációja pedig már most ígéretesnek tűnik.

A 2019-ben mozikba került Családi bunyó sikere rámutatott arra, hogy van még mit keresniük a birkózással foglalkozó produkcióknak a filmes iparban, a Szörnyviadal első ránézésre pedig nem is kívánja alább adni.

Először fordul elő, hogy egy sport szervezet vesz részt egy animáció elkészítésében, mindez azonban valószínűleg csakis a sztori hitelességét kívánja emelni, már ha egy hatalmas szörnyek összecsapásáról szóló sztori az tud maradni.

A történet szerint ugyanis Steve arról álmodozik, hogy ő lesz a Szörnyviadal bajnoka, ám az odáig vezető út cseppet sem könnyű, hiszen a jelenlegi bajnok, Tentacularis igencsak legyőzhetetlennek tűnik.

A Szörnyviadal rendezői székét Hamish Grieve foglalhatta el, a szereplőknek pedig nem kisebb nevek, mint Will ArnettTony Danza és Terry Crews kölcsönzik a hangjukat, a premierre azonban egyelőre még egy picit várniuk kell a nézőknek, hiszen a Szörnyviadal 2021. január 28-án érkezik a hazai mozikba.