Florence Pugh elgondolkodott eddigi hollywoodi karrierjének néhány kulcsmomentumáról - többek között arról, hogy egy szerep kedvéért megmondták neki, hogy fogyjon le...

Florence elmesélte, hogyan jutott el egy pilotfilmhez a Studio City című sorozathoz, ami végül nem jutott tovább, de állítása szerint a producerek arra kérték, hogy fogyjon le a szerep kedvéért. Visszautasította a szerepet, és úgy döntött, addig nem tér vissza a színészethez, amíg "jobban nem tudja, mit akar képviselni." 

Amikor visszatért a színészi pályára, az egyik következő szerepe egy női pankrátort volt Dwayne Johnson mellett a Családi bunyó című WWE-filmben.

A TIME-nak kifejtette: "A személy, akinek a bőrében visszatértem a vászonra a kihagyás után, egy izmos, erős combú női pankrátor volt, aki bajnokként szerzett magának nevet. Ez nagyon tetszett, mert amikor legutóbb ott voltam, azt mondták, hogy le kell fogynom - és, akinek ezt mondták, az annyira nem az a személy volt, aki lenni akartam."

Korábban így nyilatkozott az esetről a Telegraphnak: "Minden, amit meg akartak változtatni rajtam - legyen szó a súlyomról, a kinézetemről, az arcom formájáról, a szemöldököm alakjáról -, annyira nem az volt, amit csinálni akartam, vagy az iparág, amiben dolgozni akartam."

"Azt hittem, hogy a filmes szakma olyan lesz, mint [az Eszmélet forgatása során szerzett tapasztalataim], de valójában így nézett ki a csúcs, és úgy éreztem, hogy hatalmas hibát követtem el."

A Studio Cityt végül nem vette meg egy csatorna sem, és Florence hamarosan szerepet kapott a 2016-os Lady Macbethben, ami az egekbe repítette a karrierjét.