Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
54%

Eszmélet (2014)

The Falling
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
1
Videók

Galéria (9)

Maisie Williams
Maisie Williams
Maisie Williams
Florence Pugh
Maisie Williams
Florence Pugh
Florence Pugh
Maisie Williams
Maisie Williams
Florence Pugh
Florence Pugh
Maisie Williams

Videók (1)

 
krajcsie   2016. 10. 01.

legújabb vélemény

0

Egyszer nézhető film, inkább átlagosnak mondanám, nem kell nagy durranásra számítani. Amit viszont mindenképpen kiemelnék, az Maisie Williams színészi játéka volt, ebben a filmben sokadszorra is bizonyított.

 
hsanya182   2016. 02. 29.

1

Elég beteg, vontatott művészfilm mely egy haláleset köré épül, és a múltban próbálja megkeresni a jelen "betegségét". Misztikus alkotás, drámai lassú zenékkel, az ősz tájképeivel... Egyszer túléltük :) Olvassatok pár kritikát mielőtt ezt a filmet válasszátok. Inkább kamaszok problémáiról szól... :)

 
Sniper   2015. 10. 27.

0

Igazán költői, kissé merész film. A film zenéjét remekül sikerült eltalálni. Maisie a legütősebb a filmben, igazán karakteres alakítást hoz minden szerepben. Igazán kár, hogy ez a film viszont összességében nem jobb egy közepesnél.

 
ZsoltSon   2014. 11. 06.

0

Nagyon érdekelt, hogy milyen Maisie Williams a Trónok harcán kívül. Azt kell, hogy mondjam remek színésznő, remélem még sokat hallunk róla. A film egyébként közepesen jó, csak sajnos unalmas az első fele.

A film összbevétele 569 498 dollár volt (imdb.com).

 

Az Abbie-t alakító Florence Pugh énekesnő és dalokat is szerez, a filmben valóban ő énekel. Mint színésznő, ez az első filmje.

(Bogi87)
 

Az édesanya a filmben egyetlen egy alkalommal sem hagyja el a házat.

(Bogi87)