Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
60

Playmobil: A film (2019)

Playmobil: The Movie
Filmadatlap
 
32
Szereplők
5
Vélemények
28
Képek
11
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

A legó filmeket nagyon szerttem, de ez a film bár nagyon biztonsági játékot játszik. Allig van benne nem szájbarágós poén és még a zenék sem olyan jók mint az elődeiben. Max egyszernézős. Ez sajnos inkább kisebb gyerekeknek való. Kár érte.

 
kasztni   2019. 10. 03.

Arra jó, hogy az ember vasárnap délután beüljön a moziba a gyerekekkel, de semmi extra, felejthető alkotás. Van benne egy-két jó poén, de ez sem elég ahhoz, hogy újranézzem.


 
gennaddifix   2019. 10. 01.

Aki esetleg arra számítana, hogy ez a mese olyan lesz, mint a Lego kaland, csalódni fog. Sajnos meg sem közelíti sem humorában, sem pedig tartalmasságában az eredeti koncepciót. A Playmobil egyszerűen butácska és túlságosan szimpla, amelyet nem tartok valószínűnek, hogy egyszerre tudja élvezni a fiatalabb és az idősebb generáció is.

 
Remes982   2019. 09. 30.

Hogy én nem élveztem, az még ok, de sajnos a gyerekeknek sem tetszett, szóval meggyőződésem, hogy nem az én készülékemben van a hiba. Jó lenne, ha a filmkészítők nem esnének folyamatosan abba a hibába, hogy elénk dobnak egy viszonylag jó előzetest, aztán az ember puffan egy nagyot, mert a film ahhoz képest semmi pluszt nem ad :(

 
SunnyM   2019. 09. 27.

Egyáltalán nem állt szándékomban lehúzni a filmet, de egyszerűen nem tehetek mást. Én egy kicsit becsapva érzem magam, hiszen az előzetes egészen ígéretesnek tűnt. A mese azonban rém gyengére sikeredett. Erőltetett poénok és nagyon gyenge karakterek. Szerintem abszolút kihagyható.

 
Ahogy lenni szokott, van benne kis dráma, kaland, vicces helyzetkomikumok és némi eszmei mondanivaló a család, az összetartozás és szeretet fontosságáról. több»

A film összbevétele 13 250 292 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 983 243 forintot termelt. A hazai mozik összesen 21 492 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Daniel Radcliffe, Anya Taylor-Joy és Gabriel Bateman első alkalommal dolgozott animációs filmen.

(hp)
 

A filmet pontosan 45 évvel a Playmobil termékcsalád megjelenése után mutatták be a mozik.

(hp)
 

A Playmobil: A film Lino DiSalvo rendezői debütálása.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.