Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60

Playmobil: A film (2019)

Playmobil: The Movie
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
28
Képek
9
Videók
 
Radek   2020. 04. 28.

legújabb vélemény

Speciális célközönség

Nem teljesen értek egyet azokkal, akik élesen kritizálják a filmet, bár meg tudom érteni a szempontjaikat. Véleményem szerint ez a film nem azoknak készült, akik még sosem találkoztak a Palymobil játékokkal. A LEGO jóval népszerűbb és elterjedtebb világszerte, de szerintem hibás megközelítés a két játék – és az abból készült filmek – összehasonlítása. Főként azért, mert a LEGO kreatív játék, míg a Playmobil karakterjáték. Ez a különbség meghatározza a célközönséget is a játékok és a filmek esetében is. A LEGO-val ellentétben a Playmobil készen adja a témákat, helyszíneket, korokat, történeteket, amiket a gyerekek a karakterbábukkal maguk is eljátszhatnak. Ez más miatt érdekes, és más a szerepe is, mint a LEGO-nak. Azt gondolom, hogy ezért az előre felépített történetek és kevéssé meglepő fordulatok a filmben a játék tulajdonságaiból következően adottságként vannak jelen, és meglehetősen behatárolják a forgatókönyvírók lehetőségeit. Mi azért néztük meg a filmet, mert a 10 éves lányom nagyon szereti a Playmobil játékokat, és elég jól el is lett látva belőle. Neki láthatóan tetszett a film, sok figurát felismert, és szívesen nézte azokat is, ami neki nincs meg, de esetleg látta már a katalógusban. Ismerős volt neki az egész, és az ebből adódó ismeretelőnyét lelkesen hangoztatta is a film nézése közben. Minket, felnőtteket nem nyűgözött le annyira a film, és végül ezt látva a lán... több»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

A legó filmeket nagyon szerttem, de ez a film bár nagyon biztonsági játékot játszik. Allig van benne nem szájbarágós poén és még a zenék sem olyan jók mint az elődeiben. Max egyszernézős. Ez sajnos inkább kisebb gyerekeknek való. Kár érte.


 
kasztni   2019. 10. 03.

Arra jó, hogy az ember vasárnap délután beüljön a moziba a gyerekekkel, de semmi extra, felejthető alkotás. Van benne egy-két jó poén, de ez sem elég ahhoz, hogy újranézzem.

 
gennaddifix   2019. 10. 01.

Aki esetleg arra számítana, hogy ez a mese olyan lesz, mint a Lego kaland, csalódni fog. Sajnos meg sem közelíti sem humorában, sem pedig tartalmasságában az eredeti koncepciót. A Playmobil egyszerűen butácska és túlságosan szimpla, amelyet nem tartok valószínűnek, hogy egyszerre tudja élvezni a fiatalabb és az idősebb generáció is.

 
Remes982   2019. 09. 30.

Hogy én nem élveztem, az még ok, de sajnos a gyerekeknek sem tetszett, szóval meggyőződésem, hogy nem az én készülékemben van a hiba. Jó lenne, ha a filmkészítők nem esnének folyamatosan abba a hibába, hogy elénk dobnak egy viszonylag jó előzetest, aztán az ember puffan egy nagyot, mert a film ahhoz képest semmi pluszt nem ad :(

 
SunnyM   2019. 09. 27.

Egyáltalán nem állt szándékomban lehúzni a filmet, de egyszerűen nem tehetek mást. Én egy kicsit becsapva érzem magam, hiszen az előzetes egészen ígéretesnek tűnt. A mese azonban rém gyengére sikeredett. Erőltetett poénok és nagyon gyenge karakterek. Szerintem abszolút kihagyható.

A film összbevétele 13 250 292 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 983 243 forintot termelt. A hazai mozik összesen 21 492 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Daniel Radcliffe, Anya Taylor-Joy és Gabriel Bateman első alkalommal dolgozott animációs filmen.

(hp)
 

A filmet pontosan 45 évvel a Playmobil termékcsalád megjelenése után mutatták be a mozik.

(hp)
 

A Playmobil: A film Lino DiSalvo rendezői debütálása.

(hp)
 

A film direktori székét eredetileg Robert Persichetti Jr. foglalta volna el, aki végül a Pókember: Irány a Pókverzum rendezését választotta, mely Oscar-díjat nyert a legjobb egészestés animációs film kategóriájában.

(hp)
 

A stúdió tervei szerint a Playmobil: A film egy trilógia első része lenne.

(hp)
 

A filmet lehangolóan fogadták a kritikusok. A Playmobil mindössze 22 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. augusztus).

(hp)
 
Ahogy lenni szokott, van benne kis dráma, kaland, vicces helyzetkomikumok és némi eszmei mondanivaló a család, az összetartozás és szeretet fontosságáról. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.