Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
60%

Playmobil: A film (2019)

Playmobil: The Movie
Filmadatlap
 
32
Szereplők
6
Vélemények
28
Képek
9
Videók
 
Radek   2020. 04. 28.

legújabb vélemény

Speciális célközönség

Nem teljesen értek egyet azokkal, akik élesen kritizálják a filmet, bár meg tudom érteni a szempontjaikat. Véleményem szerint ez a film nem azoknak készült, akik még sosem találkoztak a Palymobil játékokkal. A LEGO jóval népszerűbb és elterjedtebb v... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2019. 09. 29.

A legó filmeket nagyon szerttem, de ez a film bár nagyon biztonsági játékot játszik. Allig van benne nem szájbarágós poén és még a zenék sem olyan jók mint az elődeiben. Max egyszernézős. Ez sajnos inkább kisebb gyerekeknek való. Kár érte.


 
kasztni   2019. 10. 03.

Arra jó, hogy az ember vasárnap délután beüljön a moziba a gyerekekkel, de semmi extra, felejthető alkotás. Van benne egy-két jó poén, de ez sem elég ahhoz, hogy újranézzem.

 
gennaddifix   2019. 10. 01.

Aki esetleg arra számítana, hogy ez a mese olyan lesz, mint a Lego kaland, csalódni fog. Sajnos meg sem közelíti sem humorában, sem pedig tartalmasságában az eredeti koncepciót. A Playmobil egyszerűen butácska és túlságosan szimpla, amelyet nem tart... több»

 
Remes982   2019. 09. 30.

Hogy én nem élveztem, az még ok, de sajnos a gyerekeknek sem tetszett, szóval meggyőződésem, hogy nem az én készülékemben van a hiba. Jó lenne, ha a filmkészítők nem esnének folyamatosan abba a hibába, hogy elénk dobnak egy viszonylag jó előzetest, a... több»

 
SunnyM   2019. 09. 27.

Egyáltalán nem állt szándékomban lehúzni a filmet, de egyszerűen nem tehetek mást. Én egy kicsit becsapva érzem magam, hiszen az előzetes egészen ígéretesnek tűnt. A mese azonban rém gyengére sikeredett. Erőltetett poénok és nagyon gyenge karakterek. Szerintem abszolút kihagyható.

Galéria (28)

Videók (9)

A film összbevétele 13 250 292 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 28 983 243 forintot termelt. A hazai mozik összesen 21 492 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Daniel Radcliffe, Anya Taylor-Joy és Gabriel Bateman első alkalommal dolgozott animációs filmen.

(hp )
 

A filmet pontosan 45 évvel a Playmobil termékcsalád megjelenése után mutatták be a mozik.

(hp )
 

A Playmobil: A film Lino DiSalvo rendezői debütálása.

(hp )
 

A film direktori székét eredetileg Robert Persichetti Jr. foglalta volna el, aki végül a Pókember: Irány a Pókverzum rendezését választotta, mely Oscar-díjat nyert a legjobb egészestés animációs film kategóriájában.

(hp )
 

A stúdió tervei szerint a Playmobil: A film egy trilógia első része lenne.

(hp )
 

A filmet lehangolóan fogadták a kritikusok. A Playmobil mindössze 22 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon (2019. augusztus).

(hp )
 
Ahogy lenni szokott, van benne kis dráma, kaland, vicces helyzetkomikumok és némi eszmei mondanivaló a család, az összetartozás és szeretet fontosságáról. több»