Már a mozikban Tony Bancroft és Scott Christian Sava animációs filmje, melynek premierje kapcsán mindent egy helyre gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről.

Owen élete unalmas munkája küröl forog, így semmi ideje sem marad feleségére és kislányukra. Ám élete egy csapásra megváltozik, amikor rég nem látott nagybácsikája ráhagyja régi cirkuszát, így Owen végre gyerekkori álmának élhet. A cirkusz viszont nagy csalódás: megkopott a régi fénye, már nincsenek meg az állatok, az artisták pedig finoman szólva is túl öregek már ahhoz, hogy a porondon produkálják magukat. Ekkor kerül elő a nagybácsi mágikus doboza, ami várazslatos kekszeket rejt: regítségükkel olyan állattá változhatnak, amilyenné csak akarnak. Itt az idő elindulni a világsiker felé - de előbb túl kell járni a nagybácsi gonosz testvérének az eszén, aki ismeri a doboz és a kekszek titkát, ezért meg akarja kaparintani. 

A produkció rendezői székét Tony Bancroft és Scott Christian Sava foglalhatta el (Állati jó kekszek, míg a főbb szereplők hangjait olyan sztárok kölcsönzik, mint Sylvester Stallone, Emily Blunt, Ian McKellen, Danny DeVito, John Krasinski, Gilbert Gottfried és Debi Derryberry. A forgatókönyvet Dean Lorey és Scott Christian Sava szerezte.

Íme 7 érdekesség a premierfilmről, amit nem árt tudnod, mielőtt jegyet váltasz:

  • Zoe karakterének eredetileg Kaley Cuoco kölcsönözte volna a hangját, azonban egyéb elfoglaltságai végül Emily Blunt ugrott be a helyére.
  • Az Állati jó kekszek Scott Christian Sava rendező a gyermekei számára írt képregényének adaptációja.
  • Ez Sylvester Stallone negyedik animációs filmje.
  • Az Állati jó kekszek karaktereit az a Carter Goodrich rajzolta, aki a Gru karaktereit is megalkotta.
  • Scott Christian Sava már 2010-ben megírta a forgatókönyvet, azonban nem sikerült értékesítenie a filmtervet. 2013. júniusában bemutatta a film egy rövid változatát Harvey Weinsteinnek, majd két hónappal később Harvey és testvére, Bob ajánlatot tettek neki a megfilmesítési jogokra.
  • A filmben 2014 decemberében kezdett dolgozni a stáb, míg a szinkronmunkák 2015. januárja és márciusa között zajlottak Los Angelesben.
  • Az Állati jó kekszek világpremierje 2017. május 6-án volt a Bentonville Filmfesztiválon.

Hazai premierdátum: 2020.07.30.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: