Robert Zemeckis rendezésében visszatér a Disney egyik legkedvesebb mesefigurája, Pinocchio. Az élőszereplős változat főbb szerepeiben Tom Hanks, Joseph Gordon-Levitt, Luke Evans, Lorraine Bracco, Keegan-Michael Key, Cynthia Erivo és Sheila Atim látható.
(csd)A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!
Nem mondanám, hogy a legjobb Disney live-action... Robert Zemeckis és Tom Hanks annyira azért mégsem okoztak csalódást. A filmnek helyén van a szíve-lelke, gyönyörű díszlet, új szereplő. Itthon már újranéztem néhány live-actiont, de a Pinokkiónál nem... több»
Megértem a többi értékelőt, de nekünk tetszett! A szereposztás pazar, és nagy rajongója vagyok a rendezőnek, Robert Zemeckisnek, úgyhogy már csak ezért is imádtam. :)
Tom Hanks és Robert Zemeckis negyedik közös munkája. Korábban a Forrest Gump, a Számkivetett és a Polar Expressz című filmekben dolgoztak együtt.
(csd)Robert Zemeckis első közös projektje a Disney-vel, amióta bezárta saját produkciós cégét, az ImageMovers Digitalt.
(csd)Az eredeti tervek szerint Sam Mendes rendezte volna a produkciót, a tárgyalások azonban már a korai szakaszbab elakadtak.
(csd)