Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Ne higgy a szemének! (2021)

Behind Her Eyes
Filmadatlap
 
21
Szereplők
5
Vélemények
3
Képek
1
Videók

Galéria (3)

Videók (1)

 
TomÁcs   2021. 10. 15.

legújabb vélemény

1

Ennyire sorozat még nem lepett meg. Nézed. Pár rész után elkönyveled, hogy nem rossz, de a szokásos sémára épül. Utána történik valami olyan ami fel sem fogható, amire tényleg senki sem számított.

 
János Antal   2021. 02. 28.

2
Tényleg ne!

Reagálva az előttem szólóhoz, nekem egyáltalán nem volt csalódás, igaz, én nem olvastam a könyvet, és valószínűleg ez a titka. Mert aki ismeri már a sztorit, annak nem fog úgy beütni a végkifejlet, pedig az egész sorozat arra épül. Az tény, hogy elég lassan teszi ezt, mármint az építkezést, de még azért elviselhető ez a lassúság, mivel az egész sztorit belengi valami bizonytalanság, egyfajta "rossz érzés", valamit sejtünk, hogy nem minden az, aminek látszik, de nem kerülnek helyükre a dolgok. Egészen a végéig, ami – legalábbis számomra – nagyot szólt. Hat rész, kb. 5 óra, egy nap alatt ledaráltam, tökéletes hétvégi kikapcsolódás volt. Én csak ajánlani tudom.

 
Gríz   2021. 02. 18.

2

Aki olvasta a könyvet, annak nagy csalódás lesz. Borzasztó színészi játék, nincs kémia a főszereplők között, és az egész rettenetesen kiszámítható.

1
 
Emmersson   2021. 04. 04.

1
Zseniális!

Lassan építkező történet, de a végére minden egyes apró darabka beillik a puzzle képbe. Végig fenntartja az érdeklődést, feszülten várjuk az újabb infomorzsát. A könyvet nem olvastam még, de Sarah Pinborough a látókörömben lesz, az tuti. :) https://moly.hu/konyvek/sarah-pinborough-ne-higgy-a-szemenek

 
stevepisti   2021. 04. 06.

2

Nehéz spoilermentesen érdemben hozzászólni. Ez egy lassan építkező, jó ütemben kibontakozó történet a végén egy hatalmas csavarral, ami tényleg csak az utolsó pillanatban esik le. Louise bizonytalanságát ránk is átvetíti a történet, nem lehet tudni, ... több»

 
A sorozat végére így minden korábbi történés és epizód egy visszatetsző politikai állítás igazolására és hosszas alátámasztására tett erőfeszítésnek érződik. több»
 
A Netflix minisorozata, a Ne higgy a szemének! (Behind Her Eyes) a Holtodiglan farvizén evickél, de sajnos messze elmarad tőle. több»
 
Szükségünk van a megerősítésre, az önigazolásra. Pedig a másik nem változott meg, csak az, ahogy mi nézünk rá. Hiszünk a szemeinknek. Hinni akarunk nekik. Azonban hasonló helyzetben nem ezt kéne tennünk. A szívünkre kéne hallgatnunk, hiszen az érzelmek világában a racionalitás mit sem ér… több»